Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm szerintem a Hoegaarden az egyik legjobb búzasör de lehet csak nekem jön be ennyire.
Pesten tegnap az aréna pláza nevezetü helyen ittunk egy sört. Van minden plázában szinte ez a remek sagfredo vagy mifene kávéző. Remek hely Győrben is néha benézek Edelweiss-t inni. Egészen meglepödtem amikor az itallapon megláttam a Paulaner-t. méghozzá 590ft-ért ami igencsak olcsónak tűnt mert boltban 400 felett van a 3 deci ha jól emlékszem. Amikor kihoztak egy üveg Edelweiss akkor már csak mosolyogtam hiszen tényleg nehéz megkülömböztetni ezt a kt sört. Bár Paulanernek jobban örültem volna mert nekem sokkal jobban bejön mint az Edelweiss de azért az se volt rossz.
Azt mondjuk nem értettem hogy miért nem habzott a sör. Alig keletkezett hab pedig állt bármilyen jól önti az ember gyereke a búzát azért keletkezik vmennyi hab. Itt meg semmi. Fene nem érti ezt. Talán a hűtéshez lehetett vmi köze.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Last Epoch
- Projektor topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Akciókamerák
- The Division 2 - Néhány nap múlva bemutatkozik a The Battle for Brooklyn DLC
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest