- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz
(Kolombusz) #2498 üzenetére
Hát...én eddig 2-3 alkalommal ittam Gösser Ice-t de nem volt rám nagy hatással, nem éreztem nagyon különleges ízvilágot
Kipróbáltam pár ''különleges'' sört, de pl a Coronitától se vagyok elájulva, egyszer vettem egy üveggel, de szvsz pénzkidobás volt, nem éreztem benne nagyon kukorica ízt -
Blaise
veterán
válasz
(Kolombusz) #2495 üzenetére
hogy kell ejteni magyarul ? Csuk ?
-
stangli
senior tag
válasz
(Kolombusz) #2495 üzenetére
íííííííjjj ne is mond a macis söri is mekkora, de mekkora?
-
(Kolombusz)
veterán
Ma estére egy világos Leffét vettem. Bent van a hűtőben.
A jégsör milyen? Mert láttam Gösser ICE-t, de nem mertem megvenni. -
divot
veterán
Nem tom megfigyeltétek-e, de a poltopicon kívül milyen frankón megértjük már egymást.
Na a lényeg, hogy ezt a Fekete Korsót szívesen megkóstolnám. Hol lehet hozzájutni? Gondolom nincs országos terítés, ilyesmi, mert a kis manufaktúrák csak szűkebb környezetüket látják el jó cuccal.
Én meg közben bekavartam családostul az IKEA-ba függönyért, és ismételten bevásároltam az akciós Old Amsterdam söröcskéből. Mennyei továbbra is.
Vettem hozzá korcsolyának svéd csipszet, aszongya készült: burgonya, olaj, só. Hiába, tudnak ezek a svédek.
[Szerkesztve] -
ronson
őstag
Nálam most a Leffe Blond a favorit.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #2485 üzenetére
sose állítottam az ellenkezőjét, mivel még másmilyen román sört nem ittam, csak a bucegi-t. az nem jött be nekem. majd talán egyszer mást is kipróbálok, de egyelőre elég az itt kapható választék.
-
Integra
titán
nagyanyó hozott valami ukrán sört, egy literes műanyag palackban van csomagolva.
még nem nyitottam ki, el se tudom olvasni mi van ráírva
tisztára mint egy kólás flakon csak barna színű -
rdi
veterán
Na én most valami igen kitűnő fekete sört ittam
Fekete Korsó a neve, literes üvegekben árulják és békésszentandrási a cég, 1993-ban alapították.
7 % alkohol, pasztörözött, meritoset és festőmalátát is tartalmaz.
Na ezt űbereljétek, ha tudjátok. -
ngabor2
nagyúr
-
stangli
senior tag
Ismét Bucegi íze csiklandozta a torkocskámat
-
adra
tag
válasz
(Kolombusz) #2478 üzenetére
Életem első Staropramenjét két hete nyeltem le Pozsonyban. Jó sörnek tartom. A felsőbb osztályból a Carlsberg jött be leginkább.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow #2477 üzenetére
Nekem két korsó Staropramen volt meg.
Finom sör, bár a Miller könnyebb, azért az marad a favorit. -
burgatshow
veterán
Nálam most Zlaty Bazant csúszik
-
divot
veterán
Hihetetlen ez a Leffe. Ha gazdag lennék, csak ezt vedelnék. Isteni!
A világosnak majdnem ugyanolyan íze van, mint a barnának, nem tudom, hogy csinálják.
A Paulaner meg klasszikus, ennél már csak az októberfesztes sörük jobb, de azt ugye csak egy hétig főzik. Mindenesetre eddig nem nagyon láttam világos Paulanert a boltokban, ezért mindenki áramoljon azonnal a teszkókba! Ráadásul potom 227 forintért mérik a fél literest.
Paulaner Original Münchner:
A bajor sörök fellegvárában készült, nagy hagyományú világos sör. Nemzedékek hagyományozták egymásra e nemesen telt ízű, nagy hozzáértéssel főzött sör ősi receptjét. Különleges minősége és finoman fűszerezett, telt íze avatta a Münchner Premium Lagert Bajorország egyik legkedveltebb sörévé. Harmónikusan kiegyensúlyozott aromájának köszönhetően bármely ételhez kiválóan fogysztahtó. /Alc. 4,9 % / -
Blaise
veterán
2 heineken volt a tegnap esti adag
-
divot
veterán
Két akció (illetve több, de engem kettő érdekelt) van a Tescoban:
Paulaner világos és Leffe világos sörökkel táraztam be a hűtőt. -
fokukac
nagyúr
hú a héten ittam erdinger búzasört, nagyon jó volt...!
igaz, hogy 900 volt egy korsó, de jó volt. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
stangli #2452 üzenetére
Száraz idő, Forma 1, kurva sok kőbányai világos és józan ember! Ez a kőbányai minőség.
Azért mindennapi sörnek nem jó a Heineken és társai. Nem rossz, de nehéz. Ott a kőbányai, na jó néha nincs jó összeérve, de abból megiszol hármat oszt semmi bajod, megiszol 13-at és ott vagy ahol 4 Heinekennel. Én meg a sört szeretem és jobban izlik 13 KV, mint 3Heini. -
stangli
senior tag
Nedves idő, nedves Sör
ilyen a Heineken minőség -
stangli
senior tag
Forma 1 - Sör - Izgalom - Izzadás - Hőség - Hűsítő érzés - 6az egyben
-
sanyixXx
senior tag
ittam löwenweissét tegnap. már az sem a régi
-
V.Stryker
nagyúr
Ezt nekem találták ki. Álmaim gépe. Így már azt sem bánnám a 486-os lenne.
Azért ti is látjátok,hogy mennyirá más a Becks? Hiába, az átlátszó üvegben sokkal gusztább...itt is rászokhatnának. Legalább a fehéren átlátszó drehernek is Coronita filingje lenne.
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
-
ngabor2
nagyúr
én is kipróbáltam a soproni 1895-öt. kellemes söríz, és nem bántóan, csak épphogy keserű. kifejezetten nem rossz, csak az a baj, hogy a miller utána ''vízízű''
-
-
divot
veterán
válasz
ngabor2 #2437 üzenetére
Vegyél már vagy két üveggel, kíváncsi vagyok a véleményedre.
Mondjuk én elsőre ott rontottam el a tesztet, hogy előtte megittam két üveg Staroprament.
Most meg Löwenbraut vedelek: a cég valami hatalmas nagy piacszerző kampányba kezdett, mert itt nálunk a kisboltban 119 forintért adják a dobozos, fél literest. -
stangli
senior tag
A PH-n csak Én sörözök?
eeeeh a mai menű egy Jéghideg, Borsodi -
divot
veterán
Vettem ma egy üveg Budweiser 1795-öt. Így néz ki:
Na most egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ennyire jó, vagy ennyire szar, annyira különleges az íze. Valaki vegyen már, hátha együtt okosabbak leszünk.
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
-
sanyixXx
senior tag
jól leült a topik...
pedig indul a sörszezon -
ngabor2
nagyúr
végre
[link] -
divot
veterán
A Borsodi megvette a Borostyánt, és elkúrta.
Tök jellegtelen sört csinált belőle, pedig milyen jó kis termék volt korábban.
Nem örülük! -
EQMontoya
veterán
münchen jó hely. Ha münchen, akkor mondjuk HB sörház. münchenben sikerült eddig a legdurvább éttermi számlánkat összehozni. Igaz, a hely olyan volt, h az ablakban forogtak a sülő csülkök, és min a pincér, mind a szakács tudott magyarul. De a 182 eurót azért sokalltam 1 picit.
-
Integra
titán
nah, itt az ígért szuperkorsó
megkóstoltam a dánok royal nevű sörét, egész kellemes volt, érdekes volt, lágy volt, és mintha jóval kevesebb bubis lett volna mint amihez mi szoktunk -
divot
veterán
Az IKEA-ban akciós kedvenc svéd házi söröm, az Old Gold. (Nem mintha ezen kívül ismernék más svéd sört...
)
Szóval kettőt fizet, hármat kap, egyből bespájzoltam.
Na, hadd csorogjon a nyálatok
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
A ma esti ''áldozat'': [link]
-
Zewa
senior tag
Nem lehetet Rossz
Anyám barátja német és kb jön 2 hetente igy az 2 utcso Okt fszten voltam az sem volt rossz
KOcsival Sör Majálisra vagy sörfestre?! ááá mondjok az igaz hogy mind1 hogy már álnni sem tutsz mert a kocsiban ülni kell de akkor is.
Sörmajálison azért barátibb árak vannak . Volt fesztre majd kinézek azon még nem voltam.
Vann vkinek rola tapasztalata? -
F-ECT$
titán
No, kicsit feldobom ezt a topikot. Múlt hét végén voltam Münchenben a Frühling Festen
Persze nem olyan nagy ez, mint az Oktober Fest, de azért nem volt rossz. 2 büdös nagy sátor volt: Paulaner, Augustiner. (Az Oktober Festen is ekkora sátrak vannak, csak nem 2, hanem 8 van belőlük.) Az előbbi sátor volt a szarabb, egyrészt szinte 0 hangulat volt, másrészt nekem a sör sem ízlett, de annyira, hogy a felét ott is hagytam. Egyszerűen az a sör ivás közben sem jó ízű, és még rossz utóíze is van.
Szerencsére a másik sátorban sokkal jobb volt a sör, és a hangulat is. Estére teljesen megtelt, a hangulatért felelős kb 12 fős zenekar is jó volt (a fél sátor a padokon táncolt), és elég gyakran jött az ''Ein prosit, ein prosit...'' is1 sör (természetesen csak literes korsó van
) egyébként 6.9 Eu, kaját (leginkább grilles kaják) kb 10 Eu-ért lehetett kapni.
Ha már München, akkor azért betértem 1-2 Löwen sörözőbe is, többek között a Ratskellerbe is, és ismét meg kellett állapítanom, hogy ez a világ egyik legjobb söre, és persze szomorúan azt is, hogy a Magyarországon kapható licensznek nem sok köze van az eredetihez.
Összeségében kurva jól éreztem magam, és ha tehetem, akkor biztosan kimegyek az Oktober Festre is -
Zewa
senior tag
válasz
stangli #2410 üzenetére
A Pécsi sörök közül csak az Ottakingert és a Szalont tudom de minden jobb sörből szokott lenni (csapolt). Előző évben ittam Stellát, Drechert Ottat, Szalont És edelweist (mondjuk ez üveges volt)
Ptoba-Cseresznye.
ivel Sörmajális ált azért vcan pár fajta sör..
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
Remélem ez nem reklám :
Jövő héten Csüt-Péntek -Szombat Pécsi SörMajális! Elő zene több szimpadon , sok -sok baromság hoisz majális:
Mivel a Sörfözde ott van ezért midnig lehet kapni kellemesen lágy finom csapolt sört!
Akinek van kedve jövvön!
(Pécs, Rokusdomb)
ui:: Termszetesen Van Gyár látogat ás is..
[Szerkesztve] -
stangli
senior tag
Még mindig a Kozelt nyalogatom, nem tudok betelni vele
-
Móci
addikt
Nemrég kóstoltam meg az Asahi nevű japán sört, és egész kellemesen sikerült a találkozás.
Jó kis világos sör. Nagyon is.
A Borostyán tényleg nagyon jó, szeretem a barna söröket, s ez a félbarna csoda sem unszimpatikus.
A tél folyamán az Arany Ászok Téli Selymes félbarna sör vitte a prímet. Eszméletlen jó kis félbarna cucc, nagyon ízik.
Mostanság Kaisert szoktunk inni. Bár nem tudom mi lesz a következő rekesz fajtája, ez majd kiderül a nagykerben. -
NoLF
veterán
ma ismét elmentem a sörbárba, 1,59ért ittam banános ízesítésű sört, meg találtam cseh barnát is, végre vmi ismerős íz
nem volt rossz.
-
stangli
senior tag
Na most a második is elkezdte nyalogatni
-
stangli
senior tag
Most nyalogatja torkocskámat egy friss és üdítően jéghideg Kozel
-
divot
veterán
Egyszerűen nem bírom megunni a barna Leffe-t.
-
padee
tag
Kozel... .DD 4x0.5l lecsepegtetem belembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged