Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
-
Ma reggel kaptam két söröcskét, ami elfogyasztásra vár. Csomagolása a kisüveges ásványvizekéhez hasonló, csak a kis üvegben 2,5 dcl nedü foglaltatik helyet. Márkája: Kochersberg, alatta kicsivel Biére de Luxe. Ivott már valaki ilyesmit?
-
sanyixXx
senior tag
megkóstoltam tegnap ezt az arany ászok téli sört
tök jó! ajánlom mindenkinek. kellemes keserű. -
NoLF
veterán
válasz
sanyixXx
üzenetére
az pedig jóaz!

én tennap néminemű neminami, tehát csöppnyi dreher és pilsner fogyasztásilag indultam útnak, aztán hozzácsapódott egykét vadászmester és egy kis spanyol almapálé is, node jujj... a fejem most. de ma este meg kell ismételni, nem sokszor van az ember haverok közt a nagyfaluban
-
sanyixXx
senior tag
mit iszunk ma?

-
sanyixXx
senior tag
a csapolt hoegardent szörnyen elrontja a citrom

-
Blaise
veterán
Én meg a gyógyszer miatt nem ihatok most sört

-
NoLF
veterán
Heineken és Stella, a két hétvégi jóbarát...

-
sanyixXx
senior tag
ittam ma krusovicét csapolva és nem volt jó...hová tart a világ?

-
NoLF
veterán
jó ám a dobozos Heineken is, főleg ha egy hölgy segít az elpusztításában

-
Hát na ja nem vagyunk egyformák
.
Nolf: Ha ennyi cucc benned volt akkor honnan tudod, hogy a csapolt volt a szar, nem lehet hogy bekavartál kicsikét?
Egyébként a sör viszki páros a legbrutálabb, mármint nálam, az totál kiüt, a legutóbbi ilyen akcióm is eszméletvesztéssel zárult 
-
padee
tag
tegnap elkortyolgattam egy lityi Edelweiss-t, sztem ma is ezt fogom tenni. jol felfutottem a lakast, h nyari hangulat legyen. most is gatyaban vagyok, varom h lehuljenek a kicsik...
mar csak par haver kene meg egy grillkocsi 
-
Blaise
veterán
Most éppen egy Prágából hozott Budweiser-t iszogatok

[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem megvolt, érdekes egy teszt, kíváncsi vagyok mit szűrnek ki belőle

-
NoLF
veterán
hmm lassan meg kellene inni egy sört...
-
parandroid
félisten
Aki még nem találkozott volna a topikkal: [link]. Hajrá!
p -
Hunterevil
tag
Nálunk (Keszthely) a kis üvegest a nagy söröshűtőben tárolják a dobozost pedig a többi sör között.
-
Kephamos
addikt
válasz
Hunterevil
üzenetére
Sose láttam még.

-
divot
veterán
Gondoltam, ma este nincs kedvem a vörös borhoz, ám a hidegre való tekintettel a szokásos kedvenc söreim se jöhetnek szóba.
Így vettem két üveg Leffe-t és két üveg Amstel Bock-ot. Utóbbi kellemes meglepetés, 200 forintnál olcsóbb, de kifejezetten kellemes itóka, ráadásul 7% az alkoholtartalma. -
Hunterevil
tag
Az interspárban kapható pittnigerről mit gondoltok (0,33 üveges csavaros koronával)? Sztem elég jó az árához képest.(99ft)
-
Kephamos
addikt
Igen, könnyű vele számolni.
Itt (Nyíregyházán) ha jó tudom csak két helyen lehet kapni. az egyik a John Bull, ami amúgy se túl olcsó heyl. Volt osztálytársam mesélte, hogy diákolimpia után odamnet a csapat. Srác odamegy a pulthoz.
-Mennyi itt egy pohár xy sör?
-800 Forint.
-Jó, akkor egy ásványvizet kérek.
-
hm,hm...Azér gyerekek ez a jó öreg Borsodi még mindíg jó ám, bár ez a doboz már fogytán, de ott sasol a hűtőben még pár darab

-
NoLF
veterán
hmm. fincsi amstel, heineken, stella artois.
bazz egyik szórakozóhelyen néztem az árlistát, mi van kiírva? stella artoa.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

-
Kephamos
addikt
Új Guiness: [link]
-
Rowboy
csendes tag
Nekem amúgy a minihordós Radeberger jött be eddig a legjobban. Szerencsére kaptam, nem nekem kellett kifizetni az árát

-
Kaoru
senior tag
Sziasztok,s egítségeteket szeretném kérni.
Ne kövezzetek meg, de 1 ismerősöm kedvenc söre az amerikai budweiser, s ötletem sincs, h hol lehet itthon venni. Már átvizslattam pár tesco-t, meg kaisers, de semmi
Szóval aki tud a lelőhelyéről, az ne tartsa vissza az információt
Másrészt mindenkinek ajánlom az Asahi Dry japán sört, lehet aberált ízlésem van,d e nekem bejött. Nagyobb kasier'sekben lehet kapni. -
NoLF
veterán
Loretto és Vladimir kartársak nem próbálták ki a cssapolt Edelweisst, maradtak a Gössernél...
Csoda hogy beléjük fért, akkora zabálás után
/2006.10.23. Kecskemét/ -
brembo
aktív tag
Egyébként én sem vettem észre, hogy jobb lenne a dobozos, csak olvastam ezt egyszer.
Számomra a dobozos sör egyetlen előnye, hogy könnyebben elfér a hűtőben
Amúgy tényleg érdemes az északi szomszédoknál sört vásárolni... Olcsó, és ott a munkássör is veri a mieinket. Amit okvetlenül próbáljatok ki, ha Szlovákiában vagy a cseheknél jártok, az a Kelt. Iszonyatfinom. -
jasszer
őstag
A minap bevásároltam kb. 10 üveg/doboz különböző cseh és szlovák sört Párkányban, örömteli h üvegbetéttel 100 HUF-ért baráti sert kapni még mindig.
-
brembo
aktív tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Igen, én is ezt olvastam valahol. Úgy emlékszem, mintha a dobozos és a hordós (csapolt) sört nagyobb mennyiségben vagy valamelyest másképpen pasztőrözik, mint azt, ami az üvegbe kerül. Ezért az illető, aki a cikket írta, azt javasolta, hogy ha tehetjük, az üvegessel szemben válasszuk a dobozos sört, mert az közelebb van csapolt sörhöz.
-
sanyixXx
senior tag
na csak, hogy az alja söröknél maradjunk...
épp ittam egy ottakringer gold fassl-t. há' mit mondjak, az emlékek szebbek voltak róla. ezt nem jéghidegen kínszenvedés elfogyasztani.... -
F-ECT$
titán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Kicsit túlzó volt a merci/trabi hasonlat, de a sörökre pont az a jellemző, hogy kicsivel több pénzért sokkal jobb sört kapsz, és nem nagyon van olyan sör, ami megfizethetetlen lenne. (A boroknál inkább megfigylhető, hogy 2 palack között 5x-ös ár van, és élvezetben pedig alig jobb a drágább...)
Egyébként nem vagyok márkabuzi, és azt is vallom, hogy a csapolt söröknél legalább annyit jelent a jó csapolás, mint maga sör: ittam már finom Drehert, és szar Löwenbraut, de egy szint alatt lehetsz te a csapolómesterek királya, akkor is csak rossz sört fogsz kapni (szarból nem lehet várat építeni).
Üveges sört meg csak akkor iszok, ha nem tudok csapoltat szerezni. -
Palkó
tag
Holsten és ''ződdréher''...
Az előbbiből van itthon két rekesz, de még vezetnem kell délután. De majd estére lecsusszan egypár ! Egészségetekre !!
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Na a madaras az titi kis cucc

-
CriticalHit
addikt
Arany Fácán és Heineken. Nyami.
-
válasz
Rommel6600
üzenetére
Hát én inkább ászokat vagy drehert iszom mint Heinekent, nem jön be valahogy

-
válasz
Rommel6600
üzenetére
A drehernél finomabb annyival

-
Rommel6600
őstag
pontosan. Néhányat kóstoltam ezekből a szarokból, de nagyrészét ennek a kategóriának csak a boltban látom kb 89Ft-ért... Sokszor haverok is kinéznek mert nem kérek ilyenekből, mert mint nekik is mondom majd ha sört isznak velük tartok én is.
Szóval én is a minőségre törekedem, jó persze ha kapok egy üveggel mint ajándék és nem öntöm ki hanem megiszom: hát bocs
nem is kötelező ezt a topicot olvasni, pláne ha nincs hozzá kedved...
szvsz a trabant és a merci közti kategória a jó ár/érték arányban tuti. Annyival nem finomabb pölö egy heineken mint amennyivel többe kerül mondjuk egy ászoknál, drehernél stb
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Máshol, másik témában én ezért már jól megkaptam a magamét. Az egséz abból indult ki, hogy a falunkban rendezett alsókategóriás, tehetségtelek zenekarokkal szervezett punkkoncertet én nemes egyszerűséggel igénytelennek tartottam, és megmondtam, hogy ilyen rendezvényekre ne is várják, hogy majd a falubeliek elmenjenek. Az engem nem érdekel, hogy egyesek 100km-t is utaznak, hogy vedelhessék a kannásbort, meg az olcsó szar söröket, én inkább bemegyek a városba az utolsó buszig, és 10 üveg mocsok sör helyett iszok két korsót, ami SÖR. Áááá ne tudd meg, hogy osztani kezdtek, hogy nekik meg csak az 50Ft-osra futja a szomszédos sörgyárból (diákmeló ott dolgoznak), meg hogy elnézést, hogy a koncerten a büfében nem tartanak 1000Ft-os sört. A segílyből nekik ennyire futja. Én meg persze vagyok a kulák és burzsuj. az más kérdés, hogy forintban ugyanott vagyunk, csak én nem hányok sugárban a retyón.
-
NoLF
veterán
![[kép] [kép]](http://www.adrants.com/images/johnnie_walked.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mar csak par haver kene meg egy grillkocsi