Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Dreher bak nekem is nagy kedvencem, tegnap pont ittam is egyet.

Tegnapelőtt meg egy barna Leffe-t sikerült beszereznem, az is nagyon ízlett. -
macipajti
tag
A guinness a kiraly!

Meg a kilkeny
-
divot
veterán
Ez a Foster's mekkora egy szar sör. Pfúj, de rég ittam már ilyen szart.

-
stangli
senior tag
a mai nedúű Soproni 1895
átlagos... nagyon de nagyon... semmi karakteresség nincs benne... max a stabil számok 1895 
szal unalmas sör... -
EQMontoya
veterán
tegnap ittunk dreher classicot fanta lime-al, 2:1 arányban keverve kellemes izü hüsitő italt eredményez.
-
divot
veterán
Mai menü: két Amstel Bock, egy Forster meg egy spanyol St. akármi, mert kíváncsi vagyok.
-
ftc
nagyúr
Sarajevo hmmm de jo kis sör

-
ngabor2
nagyúr
blanche de Bruxelles. érdekes egy darab, de kifejezetten finom. likőrös búzasör
csak ez is q drága 
-
padee
tag
ez a löwenbrau újabban elég szar.(mondjuk a két évvel korábbihoz képest)
az oettinger búza nekem nagyon bejött. föleg h tescoéknál 160 HuF-ért mérik.
gondoltam is h veszek egy kartont.
ebben a tikkasztó időben eléggé fogynak a készletek. ti hogy vagytok ezzel?
múlt héten szabin voltam és volt h 15 fogyott naponta. (Csapolt Staropramen és Dreher, valamint egy egész jó hazisör: Blonder, www.blonder.hu) -
ngabor2
nagyúr
és az miért baj? mi nem jó a borsodiban? jópár márkás sörnek odatesz. az alja sörnek látszó tárgyakról nem is beszélve...
tegnap este ismét megkóstoltam az oettinger búzát, de most normálisan behűtve, pár napig a hűtőben bujdosott. így már egész jó lett, de ettől függetlenül még mindig maradok a löwenweissnél
-
NoLF
veterán
ég a pofám de ma estére csak borsodi jutott... de azért ezt is élvezettel szopogatom

-
ftc
nagyúr
Ezt most találtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070424/pic44748_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
ftc
nagyúr
Ožujsko-t iszok épp
-
sanyixXx
senior tag
auchanban 1500 helyi valutáért lehet 5lityis sopronit kapni

-
padee
tag
hirtelen eltünk a tescobol az összes leffe.
Mi lesz most? -
ngabor2
nagyúr
mire mentem, elfogytak a készletek a teszkóban. csak szűrt volt, az meg nem jó.
-
ngabor2
nagyúr
2 soproni 1895... ez volt a boltban, ami hideg, sé számomra iható. lettvolna dreher bak is... csak az nem való ilyen melegben. majd télen. de jó, hogy van egy dreheres ismerősöm

divot: asszem holnap betámadom a kék krumplibogaras áruházat... -
divot
veterán
Újabb kihagyhatatlan Tesco akció: a szüretlen Ilzer 89 (nyolcvankilen!) forint.

-
Kephamos
addikt
A Borsodi új cédulájáról mi a véleményetek? Szerintem jobb lett, mint előző társa.
-
Zewa
senior tag
lehet én rossz Sörivó vagyok deh sztem a 2 best aZ Edelweiss és a Pilsner Urquell. Főleg ha utobbit 120ft volt üvegestől. Az meg hogy már csak pár napig őrzi emg a minőségét?! És? Addigra már el is elejtem.
már csak 2,5honap és Okt-feszt! 
További Fincsa esti söröket az Uraknak! És persze a hölgyeknek is!
-
-
ngabor2
nagyúr
no, most ürült ki az utolsó üveg miller... de némi utánpótlás egyéb sörökből van, nem fogok kiszáradni, azt biztos

-
mongi_
aktív tag
Egyik nagy kedvenc, ha nincs kéznél megteszi a Heineken is, de nálam azért ez marad a number one:

...ja és a gyengébbeknek:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.thechippie.com/images/chips/beer_chips.jpg)
[Szerkesztve] -
Ottoka
őstag
Ma három heineken + 4 becks a termelés. Már ha ilyen finomságok között mond Nektek valamit.

-
padee
tag
nem tud valaki valami jó kis helyet veszprém megyében, ahol kapi jó kis belga apát söröket?
-
Integra
titán
válasz
sanyixXx
üzenetére
ne irigykedj
mondjuk hogy eltört, ez repi ktg..
már egész szép gyűjteményem van
hidd el, ajánlok is mindig pénzt, mindig ugyanazt a választ kapom mindenhol, szóval.......
jaja, frankón. majdnem fél méter magas hosszú ''kémcső'', vicces belőle inni
ez alacsonyabb és vastagabb, amiből én ittan jóval magasabb volt és keskenyebb
ha nem vigyázol, van egy pont ahol visszalöttyen, és úgy nyakon tudod önteni magad, miközben várod a nedűt, hogy..
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
Elég jól kerekedett a tegnap este, sikerült meginni 3-4 korsó csapolt Budweisert, valamint 3 üveg Erdingert....még szerencse hogy nem én fizettem

-
ngabor2
nagyúr
-
Integra
titán
vótam ma belga apát sörözőben[link]
ezeket ittam:![[kép] [kép]](http://www.patermarcus.hu/img/pic_9S6Apv.jpg)
Pauwels Kwak
8% erős barna ale
Boostels (1791) Buggenhout, Kelet-Flandria
Sötét rézszínű ital, kis habtartóssággal. Alapvetően orvosságos illata mögé rejtőzve muskotályos mustillat bujkál. A sör belső strukturáltsága csak hosszas kóstolgatás után válik nyilvánvalóvá. Alapvetően malátaédes jellege mögött diszkrét komlókeserűség húzódik meg, amely az utóízben válik hangsúlyossá. Ebben az utóízben még egy kis csokoládé és banán is felfedezhető. Enyhén édeskés ízvilága a libamájból készült fogások mellett jól érvényesül. Gazdag, komplex, méltán híres ital. Nagy sör! A társas beszélgetések itala.
Ár: 0,33 l 750 Ft![[kép] [kép]](http://www.patermarcus.hu/img/pic_lPSVsq.jpg)
Orval
6,2% trappista világos ale
Orval Apátsági Sörfőzde (1931), Villers-devant (Luxembourg)
Ha vannak legendás sörök a világon, ez egy azok közül. Hírét nem a marketingre költött reklámköltségnek, hanem az évszázados minőségnek köszönheti. A tele pohár sötét borostyán színe fölött hosszúéletű, kemény, vastag hab jelentkezik. Illatában a citrusfélék csodálatosan friss illata dominál, amelyek között a narancs játssza a főszerepet. Ízében a citrusok mellett a méz és a karamell érezhető a legjobban, anélkül, hogy a sör édes lenne. A sör hosszú, komlós-savas utóízzel búcsúzik. Legalább 5 évig érlelhető, akár egy bor! Komlótartalma miatt a világ legkeserűbb sörei közé számít, de ezt a tökéletes harmónia miatt alig érezzük. Ideáls aperitif.
Ár: 0,33 l 790 Ft
az orval poharát el is csentem, nagyon fain
isteni sör mindkettő, a kwak a jobbik a kettőből, bár egyik sem említhető egy lapon a hagyományos bolti sörökkel
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
vettem 2 doboz Oettinger szűretlen búzát. kiváncsi leszek rá, az egyik már a fagyóban van, hogy fél órán belül fogyasztható legyen. addig agy Paulanert (premium lager) kivégzek. nem is rossz. bár nem szeretem a keserű söröket, ennek a keserűje bár jól érezhető, de nem bántó. kifejezetten kellemes.
dokar: azért az a halovány jobbság szerintem nem is annyira halovány. a sima sopromit nem iszom meg. a 1895 pedig kifejezetten ízlik. -
joe69
senior tag
bevasarlasom gyumolcse: amstel pulse, hoegaarden, franziskaner, leffe blonde, budweiser es egy uj palackozasu carlsberg (erre a hostesslanyok beszeltek ra
) -
Mi nemsokára megyünk bevásárolni a metroba, veszek egykét söröcskét az elkövetkező hétre, remélem jó választék lesz.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
stangli
üzenetére
Megpróbálom mégegyszer egyértelműen:Soproni 1895
Van Soproni és van Soproni 1895. A kettő külömböző és pont ebből kifolyólag írtam,hogy az évszámmal ellátott mennyire jobb,mint a sima. Ez most olyan buta minősítés volt tőled,mintha a Dacia Logant a régi 1310-es szériával egy kalap alá vennéd
-
dokar
addikt
előbb ittam meg egy arany ászokat

-
V.Stryker
nagyúr
Ha már az évszámoknál tartunk, nekem kellemes csalódás volt a Soproni 1895. Nem nagy cucc, de a sima Sopronihoz képest mérföldköves előrelépés.
-
ngabor2
nagyúr
no, az akció utolsó napjára eljutottam a teszkóba. meg a budweiser 1795 is. hááát, a ''normál'' budweiser jobban bejön.
vettem még paulaner dobozos szűretlen búzát is... azt még nem nyitottam ki. bár elég nagy hülyeségnek tartom a szűretlen sört aludobozba tenni, nem lehet látni, hogy feljött-e a sűrűje, és mennyi van még benne. -
Drizzt
nagyúr
[L]http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Brewery[L]
![[kép] [kép]](http://www.bierreis.com/images/et_alfas.jpg)
Ezt iszom most, kár hogy mivel hót hagyma a képem, nem sokat érzek az ízéből. :-\ -
V.Stryker
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nincs benne csúsztatás, hacsak az orvosi szakvélemény nem az.
Stangli kollega pár éve közelebbről boldogítja életem, talán tudja igazolni ''mértéktartásom''. Sajnos valahogy vizet nem tudok inni. Régen tejet ittam mértéktelenül és amióta kikerültem a középiskolából, azóta meg a sör.
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
Nekem le kell szoknom eme üdítően isteni nedüről.

Sajna minden nap megittam a magam 2-3 sörét. Csak lightosban Köbányai, ilyen gyenge sört. Szeretem is nagyon. Aztán elkezdett esténként fájni a lábam.Voltam dokinál, azt mondta,hogy híztam és a súlytöbblet miatt. Aztán kiderült,hogy sok húst eszem és azért. Erre elkezdem a diétát és kiderül,hogy söröcske a ludas. Nem azért veszélyes mert hízlal meg tönkreteszi a mája,hanem mert purint tartalmaz.
A purinról tudni kell, hogy a szervezet ebből állítja elő a hugysavat!!!
Ezt amikor már a vese nem tudja kiszürni a vérbe kerül és az izületekbe
kicsapodik, a kristályok formájuk miatt felsértik az izületek felületét amik
begyuladnak ... Innen a fájdalom és a dagadás...23 éves vagyok.
Ha tudtok vmit, ami semlegesíti akár a purint, akár a hugysavat, akkor ide az ötletekkel, hogy igyak egy jóízűt.
-
divot
veterán
Egyszerűen képtelen vagyok otthagyni a Budweiser 1795-öt a Tescoban 159 forintért... Pedig ma is csak ásványvízért ugrottam be.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Autós kamera eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mint a kave, de nincs komoly masnapossag. 

átlagos... nagyon de nagyon... semmi karakteresség nincs benne... max a stabil számok 1895

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

inkább soproni