-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
válasz
Gaben92 #38400 üzenetére
Igen, USA árak nettó árak, államonként változik, de ott jóval kevesebb jön rá. Az EU árak pedig már áfásak (azt nem tudom, melyik országé, netán valamilyen képzett átlag), szóval arra már nem kell áfát, legfeljebb áfakülönbözetet számolni. Az USD/EUR árfolyam és az áfa nem indokolja szerintem ezt az eltérést, régen kevesebb is volt a különbség. Szerintem most mindenki vastagabb profitot alkalmaz, és minél kisebb a piac, annál inkább így van. Így jutunk el a nevetséges magyar kisker árakig.
-
-
nozs23
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest