Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Hivatalos Sony viszonteladók listáját hol találom?
-
Aaron14
őstag
Elnézést, de a konzol topik nem igazán pörög. Hama 118069 típusú konzolt ajánljátok 55XF9005 TV-hez?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sony wf‑sp800 tipusu bluetooth fulhallgatot szerintetek tudom az XF9005-os tevemmel hasznalni?
-
Aaron14
őstag
[Ilyennel] találkozott-e már valaki?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sony XF9005-nél mitől lehet, hogy a pendrive-ot alig ismeri fel? Van, mikor sikerül müködésre bírnom, de elég hektikus.
-
Aaron14
őstag
Nagy nehezen rávettem magam és feldobtam az Android 8-at. Sokkal reszponzívabb lett a tévé és végre a Dolby Vision is jó lett! Most szeretnék Ambilightot telepíteni a tévé mögé. Csinált már valaki hasonlót?
-
Aaron14
őstag
válasz
rainman72 #52815 üzenetére
Szerintem XH alatt nem ezt a tipust, hanem az XH9505-ot ertette a kollega, ami mar tartalmazza az X-Wide Angle technologiat. Az mar mas kerdes, hogy sajnos a blooming ugyanugy erosodik elvileg (ha nem kozeprol nezzuk) mint az elozo modelleknel, hiaba a plusz reteg a kijelzon. Ehhez a panelnek alapbol sokkal jobb kontrasztot kellene tudnia, de pl. ebben gyengebb, mint az XF.
-
Aaron14
őstag
válasz
Quqesz #52807 üzenetére
Hat szerintem eleg veszelyes igy. En mar egyik hazbol a masikba is a dobozaban vittem, pedig a ket haz egy telken talalhato. Veletlen megbotlasz vagy elesel. A doboz ilyenkor meg megvedheti, de ha nincs semmi korulotte, eleg nagy a serules kockazata. En keresnek a helyedben hozza dobozt vagy valamivel megprobalnam jol korbecsomagolni, de az is kevesbe fogja vedeni, mint a gyari csomagolasa.
-
Aaron14
őstag
Bocsánat. Szóval a videó lényege, hogy a feltöltő elég sokat foglalkozott a Dolby Vision kérdéssel, mert nem volt megelégedve a gyári beállításokkal. Ezeket osztja meg. Neki X930E készüléke van, de véleménye szerint XF9005-ön is úgyszint jól működik és van update-elt verziója is a beállításainak. A kommentek alatt sokan megköszönik neki, hogy megosztotta, hiszen a fakó, élettelen és kontrasztvesztett Dolby Vision képből egy sokkal jobbat sikerült kihozniuk.
Engem egyébként ez az egész Dolby Vision hidegen hagy és legszívesebben kikapcsolnám, de sajnos nem lehet.
-
Aaron14
őstag
válasz
troll81 #52802 üzenetére
Koszi! Neked is Joshi!
Dolby Vision-nel kapcsolatban talaltam egy YouTube videot. Ezt holnap ki fogom probalni, bar azt gondolom, ha az X-tended Dynamic Range beallitast kimaxolom, akkor a blooming sajnos megint nagyon szembetuno lesz.
Erdekes egyebkent, hogy az X930E Edge Lit es megis jobb rajta a Local Dimming, mint a Direct Led-es XF9005-on.
-
-
Aaron14
őstag
válasz
nightshadow #52782 üzenetére
Nekem XF9005 van, de sajnos a feliratos filmeknél néha zavaró a blooming. Ezzel lehet valamit csinálni?
-
-
Aaron14
őstag
válasz
Piftuka #52732 üzenetére
Ugyan nem TV, de en pl. nem tudtam elviselni iPhone-on azt, hogy a kijelzo felso resze hidegebb tonusu, az alja pedig melegebb tonusu. Nagyon zavart az is, ahogy scroll-ozas kozben olyan erzesem volt, mintha szaggatott volna a kep es a tul nagy kontrasztot se viseltem tul jol. Le is csereltem egy normal LCD-s iPhone-ra. Persze ez mas felhasznalasi terulet, de ezek a hibak gondolom a teveknel is megjelennek.
-
Aaron14
őstag
válasz
Csabi1984 #52715 üzenetére
Nekem is ilyen van, 55-os meretben es en meg vagyok elegedve vele. Igaz egy hete van meg kb, igy hosszutavu tapasztalatom nincs vele. Ezt a hibat olvastam par helyen mar, amit fentebb a kollega is irt, de ez meg nem egyenlo a szeria hibaval. Az is lehet, egy szerencsetlen anomalia, ami csak bizonyos helyzetekben jon elo es egyebkent orvosolhato.
-
Aaron14
őstag
Sony KD-55XF9005 TV-hez szerintetek megfelelő ez a fali konzol? [link] Ez az első tévém, így minden új, abszolút nem vagyok benne jártas.
-
Aaron14
őstag
válasz
sancika007 #52667 üzenetére
Akkor best buy! Ha ez a méret kell, akkor meg főleg!
-
Aaron14
őstag
válasz
sancika007 #52665 üzenetére
Hol vasaroltad?
-
Aaron14
őstag
válasz
stickermajom #52639 üzenetére
Nekem totál fakó volt a kép Netflixen.
-
Aaron14
őstag
Van Dolby Vision Android 7 alatt is, közben megnéztem, viszont iszonyat ocsmány. Olyan kb. mint a HDR egy IPS paneles tévén. Nem értem, miért erőltetik ezeket a megoldásokat olyan tévéken, ami alapjáraton képtelen ízlésesen megjeleníteni őket.
Akinek XF9005-ös tévéje van, milyen beállításokal használjátok?
-
Aaron14
őstag
Nem tudom, ez volt-e már, de nekem valóban segített helyretenni a TV sebességét.
[link] -
Aaron14
őstag
TCL 65C715-ről váltottam Sony KD55-XF9005-re. Zongorázni lehet a minőségbeli különbséget. Tudom, nem egy kategória, de bennem is felmerült a kérdés, hogy a méret vagy a minőség fontosabb.
Most Android 7.0 van rajta. Érdemes frissíteni?
-
Aaron14
őstag
válasz
stickermajom #52548 üzenetére
Ezt nem tudom. Media Markt hivatalos forgalmazo vagy ez nem szamit?
-
Aaron14
őstag
Koszi! Meg egy kerdes, hogy ti biztositast is kotottetek esetleg a tevetekre? En nem kertem, mert harom evig 25.000 Ft lett volna garanciakiterjesztessel egyutt, de ennyibol 5 evre ki tudom boviteni a garanciat a Sony-nal egy even belul. Talan az egy jobb dontes, nem?
Illetve a labakat mikor becsavaroztam, nem kellett olyan sokat huzni rajta es egy picit jobbra balra tudtam mozgatni azutan is, miutan teljesen meghuztam a csavarokat. Ez normalis?
-
Aaron14
őstag
válasz
stickermajom #52525 üzenetére
Ez a +3 év mennyibe kerül?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen televiziot Sony KD55XF9005 a Media Markt-nal, mert most akciosan eleg jo aron lehetett hozzajutni.
Kerdesem az lenne, mire figyeljek az atvetelnel? Gondolom ha bontottat akcioznanak, arra fehivnak a figyelmem.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sony KD55XF7596-os tévére szeretném felrakni az Android 8-as verzióját. Használja már valaki ezen a tévén az android ezen verzióját? Érdemes feltelepíteni? Lassulástól és egyéb hibáktól tartok. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sony KD-55XF7596 típusú készülékünk van. Egy éve vettük, most állandóan frissíteni akar a TV. Érdemes frissíteni vagy inkább kerüljük? -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy Sony KD-55XF8596-as tévénk. Szeretnénk a szélesvásznú filmeket is teljes képernyőn nézni. Van a TV-n valahol olyan funkció, hogy teljesen kitöltse a film a képernyőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Proxmox VE
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Yettel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest