Hirdetés
- Hővezető paszták
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Van hangzáskép több is:
Normal,zene,mozi, beszéd,sport. Ki lehet emelni a beszédhangot több lépcsőben, van vmi clear(tiszta hangzás v mi) kapcsoló és van éjszakai mód. Hagyományos eq nincsen. Sztem tv viszonylatban egész normális hangja van(rtings-en dícsérték), de van aki szerint xar....2x10 watt az xf90-ben is, meg nálam is. -
Quqesz
nagyúr
Hát elvileg bass reflexes, de tvben nagy varázst ne keress sztem egyikben sem. Amúgy amiről beszélsz vignettálásnak hívják, régen jellemző volt ff filmekre.
mexel
Nekem az 55XF8505 ips/edge ledes és nincsen vele semmi gondom. Be van állítva és élvezem. Még a fekete sem hiányzik nekem, pedig va/direct led volt elötte. -
bolcsodal
addikt
Egy elég jó VA panelt kapott 1000nit-es fényerővel. Szerintem egészen korrekt (én is vettem néhány hete), persze nem oled, de ezt tényleg ne kezdjük el.
Két hátránya van. Betekintési szög (120 fok körül már torzítja a színeket) és imput lag (ha játszol).
Cserébe a színei bámulatosak és egy komoly képfeldolgozó procit kapott.
Mivel én szemből nézem, és csak a gyerek játszik rajta max Minecraft-ot nekem megfelelő volt.
A beállítások között meg olyanra állítod ami neked tetszik.
Az android olyan amilyen, jön majd rá oreo, hátha attól gyorsul. Az SoC alapján csodálom hogy nem még lassabb a rendszer néha...
Nekem nem volt komoly gondom vele (egy időben a DolbyHD színeket kutyulta, de azóta nem tapasztaltam).
-
vlevi
nagyúr
Szerintem, mivel androidos, az EPG ugyanolyan, mint az enyémen (XE8505). Az EPG háttere az éppen futó adás, hanggal együtt.
Ha az EPG-ben lépkedsz fel-le, akkor nem váltogatja ezt a "hátteret", az mindíg az a csatorna marad, amin akkor álltál, amikor a beléptél a csatornalistába.
Illetve, 8-as droidon már a home screenen is van valamiféle csatornalista, ahova valamilyen, számomra ismeretlen logika alapján dobál fel csatornákat. Ott van élőkép, azt a csatornát, amire ráállsz, 1-2mp múlva mutatja a csatorna ikonjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest