Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
válasz
blakey #43267 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet!
Sajnos nem sikerült ezzel a billentyűkombinációval előhozni a szervizmenüt.Plusz infóként írom részetekre, illetve aki olvassa a fórumot.
ÉN nem szinkronizáltam a tv-t semmivel,se pc-vel, se telefonnal, tényleg semmivel.
Lehet ennek köszönhetően, de én nem találkoztam az előző levelemben jelzett hibán kívül semmivel. (nem akad, nem zökken, nem fagy le, nem lassú csatornaváltásoknál sem)
A betekintési szög, mozgásmegjelenítés nagyon jónak mondható ennél a típusnál, aki sima tv-nézésre is használná, ajánlom.
Kis színkalibrálás ráférne, de így is nagyon szép képe van.Remélem az új HDMI kábel majd megoldja a hangkimaradásokat.
Még plusz egy infó aki tévét néz: akinek jó a szeme és kb 3 méterről nézne tévét, ne vegyen nagyobbat szerintem. Bőven elég a 43 ".5x5-ös szobába nem vennék nagyobbat.
Rendelésnél direkt felhívtam a Sony szalont, és írtam is nekik, hogy nehogy használt készüléket kapjak. Dobozán nem is volt sérülés, a Sony ügyfélszolgálat korrekt volt eddig velem.Chirs 82 : én is vennék egy ilyen kábelt, ami neked van, de nekem csak filmnézésre kellene, én nem játszok tv-n. Tudsz esetleg ajánlani egy nagyon jó minőségű HDMI kábelt, ami 4-5 méteres lenne? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest