- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: a Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitvisz
csendes tag
Sziasztok ,az 55w809c tv-m kevéssel két a év lejárta előtt bedöglött. Most volt itt a szerviz és alaplapot cseréltek benne. Ami furcsa teljesen más animációval indul és a menüpontok is mások . Kb 3 hete amikor újraindulgatott csináltam rajta frissítést webről , akkor úgy indult hogy SONY felirat és utána három szines pötty kavargott. Most három ikon egymás mellett induláskor .Alapbeállításkor amikor megvettem engem nagyon zavart a hibajavítás (operett kép vagy mi) kikapcsoltam ezt. Most alapon van a tv és semmi ilyesmit nem látok!
Az infónál azt írja magáról hogy 43w805c !
A képpel sem vagyok kibékülve de még nem állítgattam semmit.Biztos jó szoftvert raktak erre és tényleg ugyanaz az alaplap van sok típusban?
Különbséget a két típusnál csak a Motionflow 800Hz- 1000Hz -et találtam.Szerintetek nyugodjak bele ? Akinek 55w809c van friss szoftwerrel légyszi írja le milyen animációval indul.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen széket vegyek?
- Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: a Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- eFootball
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...