- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragoig
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam már segítséget kérni egy másik topicban, de ott valahogy elsiklottak a segélykiáltásom felett, remélem itt jó helyen járok.
Szóval...
Rövid időn belül tervezem egy LG 42LG5000 lecserélését. A hely ahova kerül már adott, aminek a méretei is, ebből adódóan 49-55" közötti méretben gondolkozom, anyagi keretem erre 250000 magassága, pluszba mehet egy kicsit.
Amikre használva lenne:
- HTPC-hez kötve/vagy anélkül filmnézés (HBO Go (asszony szóba se áll velem, ha nincs), Netflix, KODI, esetleg Plex (de minek, ha van KODI )) minimum 720p-ben (sorozatok esetén)
- számítógépes játékok, plusz ritkán PC asztal kiterjesztés munkához
- az összes elképzelhető konzolon mókázás (PS3/4 nem pro, XBox 360/One, még lehet egy kis NES is )
- foci és minden egyéb gyors mozgással rendelkező sport (itt a magyar foci kiesett)
- 4K-n gondolkodom, telefonom is abban tud felvenni, szóval lassan állnék át rá én is3D nem létszükséglet, van egy másik TV, ami tudja. Viszont a 24p normális megjelenítése nem lenne egy utolsó dolog, a másik készülék mellett hiányozna.
Hosszas nézelődés, keresgélés, olvasgatás és youtube-ozás után három (+1) tv állta még úgy, ahogy a sarat és árban is a meghatározott szinten állnak:
Sony 49XD8005 256e
Sony 55W809C 245ePhilips 49/55PUS6561 229e/218e (végül kiesett, mert elvileg nem támogatja az HBO, meg Diginél is problémák vannak, ahogy hallom, meg a képe se volt az igazi MM-ben, mikor ment rajta a sport)
Az XD7005-öst kilőttem a képe miatt miután láttam egymás mellett a 808C-vel (plusz pont a 3D). Érdemes-e már a 8005-re lépni, vagy inkább a 809-es? A 49" és a kép minősége szerintem így is nagy ugrás a régi tévéhez képest.
A segítséget előre is köszönöm!
Imi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest