Új hozzászólás Aktív témák

• faragoig

csendes tag

Sziasztok!

Próbáltam már segítséget kérni egy másik topicban, de ott valahogy elsiklottak a segélykiáltásom felett, remélem itt jó helyen járok.

Szóval...

Rövid időn belül tervezem egy LG 42LG5000 lecserélését. A hely ahova kerül már adott, aminek a méretei is, ebből adódóan 49-55" közötti méretben gondolkozom, anyagi keretem erre 250000 magassága, pluszba mehet egy kicsit.

Amikre használva lenne:
    - HTPC-hez kötve/vagy anélkül filmnézés (HBO Go (asszony szóba se áll velem, ha nincs), Netflix, KODI, esetleg Plex (de minek, ha van KODI :D )) minimum 720p-ben (sorozatok esetén)
    - számítógépes játékok, plusz ritkán PC asztal kiterjesztés munkához
    - az összes elképzelhető konzolon mókázás (PS3/4 nem pro, XBox 360/One, még lehet egy kis NES is :DD )
    - foci és minden egyéb gyors mozgással rendelkező sport (itt a magyar foci kiesett) :D
    - 4K-n gondolkodom, telefonom is abban tud felvenni, szóval lassan állnék át rá én is

3D nem létszükséglet, van egy másik TV, ami tudja. Viszont a 24p normális megjelenítése nem lenne egy utolsó dolog, a másik készülék mellett hiányozna.

Hosszas nézelődés, keresgélés, olvasgatás és youtube-ozás után három (+1) tv állta még úgy, ahogy a sarat és árban is a meghatározott szinten állnak:

Sony 49XD8005 256e
    Sony 55W809C 245e

Philips 49/55PUS6561 229e/218e (végül kiesett, mert elvileg nem támogatja az HBO, meg Diginél is problémák vannak, ahogy hallom, meg a képe se volt az igazi MM-ben, mikor ment rajta a sport)

Az XD7005-öst kilőttem a képe miatt miután láttam egymás mellett a 808C-vel (plusz pont a 3D). Érdemes-e már a 8005-re lépni, vagy inkább a 809-es? A 49" és a kép minősége szerintem így is nagy ugrás a régi tévéhez képest.

:F

A segítséget előre is köszönöm!
    Imi

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák