- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és eddig LG-ket nézegettem, de a sok negatív vélemény következtében elfordultam tőle. Helyette néztem a KDL-40W705C típust. Találtam a 42"-os B változatáról teszetet, amiben leírták a negatívumokat, valamint az összefoglalóban is láttam, hogy 20-30 mp-et kell várni a bekapcsolás után... Ezzel együtt tudnék élni, viszont szeretnék egy tulajtól is infókat szerezni, hogy milyen a készülék, mire kell figyelni, stb.
Érdeklődöm azután is, hogy egy Sony Centerben néztem ki és nem tudom, hogy a garanciát azt ki vállalja és, hogy az esetleges pixelhibára vonatkozik-e. Köszönöm a segítséget előre is!
Szerk.: MuhhahaMost látom, hogy más is megtalálta a nagyonjo.eu-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kompakt vízhűtés
- Medence topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged