Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Nekem logikus hogy ha az erőforrások jobban használva vannak, az többletfogyasztással is jár. A Te tapasztalatod is ezt támasztja alá. ( Valahogy amilyen jónak gondoltam annakidején a távirányítót, annyira nem használtam. Pl. ha moci sisakon kellett belőni a kamerát sokkal jobb volt az Androidos alkalmazás. Mondjuk nem kis részben azért, mert már szemüvegre van szükségem a mütyür dolgokhoz sajnos. )
-
Zoley3
tag
Hali.
Igaz én AS50-ben használom, de XAVC-S felvételre ezek simán jók, 3 féle mérteben vannak, 128Gb-os Sandisk-et, + egy 64Gb-os Samsungot, meg egy 32Gb-os Sasmsungot (Igaz ez elvileg nem támogatja, mert SDHC, de mégis sikerült felvenni rá XAVC-S módban) -
tuki2200
senior tag
Csak nekem kirandulgatasokhoz, utazasokhoz kellene, nem tudok, meg nem is akarok szerkesztgetni-utomunkazni maximum néhány vágás stb amit telefonon kényelmesen megtudok csinálni.. pedig sajnálom mert nagyon tetszik a Sony szinvilaga meg a sok állíthatosagi lehetősége hátha a következő generációba megtudják oldani ezt is
-
Egyébként pályamotorozás és túrázás a specifikus alkalmazási terület..
Ebből kiindulva:
Arra is gondoltam hogyha netán bukás van oldalt és pont arra az oldalra ahol a kamera van akkor az ott törni fog. A fejtető szerintem ennél kevésbé veszélyeztetett zóna - persze ott is beleakadhat valamibe, de ez a tapasztalat, plusz gyakran másoknál is ezt a megoldást látom, gondoltam nem véletlenül.. -
-
-
vidra1221
tag
Nálam is leszűkülni látszik a kör. Úgy tűnik hogy márka szempontból a Sony lesz a választás (még a Xiaomi Yi volt képben, de nekem nagyon bejön a képstabi). Viszont itt megint jön az agyalás melyik legyen. Ez az AS50 ezzel az 55e árral már kimondottan szimpi főleg úgy, hogy normális víz alatti tokkal adják alapból. AS200/100 ból pedig találtam jó áron még garanciával rendelkező, bontatlan vagy párszor kipróbált darabokat. A fő kérdés az, hogy az AS200/100 esetén a csepp álló kivitel mennyire hozzáadott érték, vagy pl. kerékpározáshoz, túrához így is úgy is ajánlott egy védőtok mondjuk nagyobb perec esetén (amit ugye előre nem tudhatunk
), a GPS megléte nálam nem oszt nem szoroz. Vajon az AS50 videó minőségben mennyire lehet egy szinten az említettekkel? Ezt reméljük hamarosan megtudjuk az egyre több érkező tesztvideókból. Kiegészítők terén nem aggódom mert a sokat emlegetett pár száz Ft-os átalakító bevetésével számtalan olcsó tartozék rendelhető. Szóval egy zsír új AS50 vagy szinte új/használt AS200/100, végső-minden kötél szakad-nagyon jó árú verziónak pedig AS20. Ez a nagy dilemma.
-
barack1997
senior tag
Ez AS30 teszt (ugyanaz majdnem AS10-15-20)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest