Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
ON: rengeteget fog a stabi! Igaz a látószög csökkentése árán, bár ahogy
látom, mennyire durván torzít a széleken, ez nem bug, hanem feature.Bocs, hogy megint sötétben készült felvétel: reggel véletlen lekapcsoltam
az egyik kamerát, így a nappali összehasonlítás kuka... Legalább látszik,
hogy milyen áron dolgozik: próbálja a témát mozdulatlanul tartani, tehát a
becsillanás pl. ugrál továbbra is, ahogy remeg a tok, a kép "mozdulatlan".Már ameddig bírja. Nagyobb mozgásoknál lásd billegés az elején, muszáj
utánamennie (bár éppenséggel lehetne még lazább). Tudjátok, mint az elv.Ja és, amikor tök sötét van, és a háttérben messzi ugrálnak a lámpák, az
sem semmi. A stabilizált részen meg szépen siklik a motorka. 4:25 körül.
(Mármint a videóban 4:25, nem most, amikor a HSZ-t írom. Whatever...)
-
Attila444
aktív tag
Ide csak azért rakom, mert tudom, hogy imádjátok az SJ-ket
SJCAM SJ4000 vs. SJ5000 vs. SJ5000+ vs. Sony AS20 összehasonlító teszt
-
Tamás 72
tag
Az sj 3000-é is ilyen.
-
Something_
őstag
Ennek megfelelo "occcso" ebayes adaptert tudna valaki linkelni? Nem igazan talaltam sajna.
[link] -
bartal996
tag
Olyat nemlehet csinálni a kamerával, hogy Wi-Fi-n keresztül rátenni a gépre a videókat?? Vagy muszáj mindig kivenni a tokot, lepattintani a kis fület stb stb?
-
bartal996
tag
válasz
chef1991 #689 üzenetére
Szerintem valamit nem jól csinálsz.. Ha azzal nem megy akkor mással se fog. Elolvastad a használati útmutatót, hogy hogyan kell? Először megnyitod az eszközön a wifit, madj rákeresel a camra, majd beirod a kódot, megnyitod az appot(persze kamerán a wifi az onolva) és csatlakozik.. Ha így sem jó írták még a restartot, meg másik eszközön a próbát
-
chef1991
újonc
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni hogy milyen alkalmazással tudnám összecsatolni a sony hrd as 20 kamerámat? A gyári amit írnak a dobozban nem jó hozzá, nem csatlakozik össze.
-
DigitXT
félisten
Óvatosan a micro SD kiszedésével. Olyan szépen kilőtte a rugó, hogy lerepült
egy emeletet a csigalépcső aljába. Remélem nem lett baja, és nem veszett el
a tesztfelvétel (stabi vs. nem stabi), meglehetősen gyenge fényben tesztelve...
Mivel nem tört el, nagy baja nem lehet neki, nem HDD ez, hogy tönkremenjen. -
Saed
újonc
Sziasztok! Ma találtam a fórumra. Nyár elején vásároltam egy As100vr-t. Ma pedig két as20-ast. Az a kérdésem ,hogy vásárolt már valaki ilyen tartót? https://www.youtube.com/watch?v=2SQLl4U55Yo
Alkalmazható lenne egy darab "emberen" motoros kabátban?https://www.youtube.com/watch?v=0DAAdGvpumQ
-
morge
tag
Hozzáértőktől kérdezném, hogy ADATA kártyák megbízhatóak? Mert sokkal gyorsabb az adatai alapján mint a KINGSTON.
http://www.supergamer.hu/adata-micro-sdhc-mier-32gb-uhsi-class-10-30-mbs-p-205361.htmlÉs olcsóbb is. AS20-ba lenne.
[ Módosította: Pompi ]
-
PoLizei
aktív tag
válasz
szobipeti199 #674 üzenetére
Vagy valami habszerű anyagból, kétoldalú ragacsból kialakítani az ív hézagolását a kamerán
-
szobipeti199
tag
A gyári talp meg azért nem jó, mert az meg túl "gombölyűre" van kiképezve
Sárga bisz basszal lehet hogy nagyon kiállna, én úgy akarom hogy minnél közelebb kerüljön a sisak oldalához. Erdőben kolbászolásnál nem hiányzik, hogy valami gally (amiből igencsak sok van...) letépje a fejemről.
Csak egy kérdés. Papírírószerben kereste már valaki ezt a dual lockot?
-
DigitXT
félisten
válasz
szobipeti199 #672 üzenetére
Ezért jó, ha valaki kockafejű: sima a sisak oldala.
Nade viccen kívül:
a gyári gömbfelületre passzoló talp nem jó? Úgy már csak a rögzítését
(sárga biz-basz) kell átpakolni a vízálló tok oldalára, és mehet a menet.t72killer: a blokkosodás sajnos kodek probléma, az egyértelmű.
Túl sok új infó jött a képbe, nem tud vele mit kezdeni, nincs referencia.bartal996: én is találtam eBay-en több fajtát. (3M Dual Lock néven fut.)
Viszont amikor magyar oldalakon kerestem, érdekes árak voltak. -
szobipeti199
tag
Ezt nem csak konkrétan neked, látom mást is foglalkoztat a dolog.
Nekem van ilyen bika tépőzáram. Próbáltam azzal feltenni a sisakra, de nem jó megoldás, mert a sisak (legalábbis az enyém, de nagy átlagban mindegyik) annyira gömbölyű hogy kb 1, max 2 cm2 ami tart a tépőzáras részen bármennyit teszek rá, és az kevés, mikor hirtelen felkaptam a székről a sisakot hogy veszem fel, leesett. Se menetszél, se rázkódás mégis "elhagytam".
Azt a megoldást találtam ki, hogy lemezből hajtok egy olyasmi alakot mint a sisak oldala ahova fel akarom tenni, így nagyobb felületen fog tartani a tépőzár.
Hétvégéig veszem a fáradtságot és megcsinálom, majd akkor kommentelek, hogy van e még kamerám vagy elhagytam -
válasz
maj-viktor #668 üzenetére
A JVC, drift, garmin megy még nyugaton, de egy átlagos németajkú médamarkt-ba benézve az akciókamera-standon általában van egy raklap gopró és mellette egy másik raklap Sony. A kisebbek inkább csak a futottak még kategóriában, a kacatok közt találhatók - esetleg a webkamerák közé bekeverve.
#669: Értem. Ha már kodek: az akciókamerák mozgáskezelésével én is hadilábon állok, az állóképek általában gyönyörűek, de ha elindul az ember, akkor lőttek a részleteknek
- Bár az ok talán nem is szoftveres, hanem az egyes framek expóidőiben keresendő.
-
DigitXT
félisten
válasz
t72killer #665 üzenetére
Egyet viszont hozzátennék: a történet első felében a műszerfalat vette,
a második felében meg a tájat hátrafelé (!), csak éppen éjszaka! Azaz,
amikor nem jött mögöttem senki, a kép nagy része fekete volt.A legjobb tudomásom szerint az AVC kodek igen erősen épít az előző
képkocká(k)ra, így ha nem volt sok rajta a változás, akkor feltételezem,
hogy fix bitráta mellett kevesebb CPU erőforrással dobja össze a képet.De EZ csak feltételezés!
Azért is érdekes ez a hátrafelé kamerázás,
mert így rengeteg "új infó" száguld be a képbe oldalról, és OTT nagyon
kijön, hogy ez a fix bitráta ahhoz kevés, blokkosodik, mint a fene.
(Előrefelé nézve nincs gond, mert semmi nem változik olyan hirtelen...)Ui: ma teszteltem volna két kamerát egymás mellett, szivacs alátéttel.
Egyiket stabival, másikat stabi nélkül. Erre véletlenül lekapcsoltam az
egyiket az indulás előtt. De már tudom, miért hasznos a LOCK kar.maj-viktor: nem érted, hogy ebben a topikban NEM PÁLYA AZ SJ???
-
mijos
senior tag
válasz
maj-viktor #666 üzenetére
Hivatalos gyári kamuinfó, szerintem. Nekem kb 90-100 percet bírt ki, wifi nélkül természetesen és legjobb felbontásban. Nem értem miért veszitek számításba az SJ4000 kijelzőjét, nekem fél percre volt állítva, azután kikapcsolt. Csak azért mert 4-5 alkalommal bekapcsolt a kijelző fél percre, nem hinném, hogy annyira meghatározó lenne a fogyasztásban. SJ-nek szar az akkuja és kész.
-
maj-viktor
őstag
Akkuidőben egyértelműen a SONY a nyerő, ezt eddig is lekövetkeztethettünk, de a te "váci teszteddel" is megerősödik ez!
De nem is 900mAH-s mint az SJ, hanem 1240mAh-s, GoPro-nak ha jól emlékszem 1050mAh-s... tegyük fel, hogy ezek mind "valós értékek" és ugyanannyit fogyasztanak a készülékek (ami persze nem igaz), csupán azt akarom érzékeltetni, hogy nagyobb kapacítás jóhogy nagyobb üzemidő is... 1240 VS 900 = +27%-al nagyobb kapacítás, nuku LCD, így jóhogy kijön SONY-nál a 2-2,5óra üzemidő...
Így akinek pl, ez számít, mindenképpen a SONY mellett tegye a voksát!
Ugyebár gyárilag max felbontáson WiFi OFF-al max. 2,5órát ír, WiFi-vel 2órát
"jellemző felvételnek" meg: 1,5 órát írÍgy az a 115perc max-on WiFi-vel (ilyen hideg körülmények között - ugyebár általában 25C-os szobahőmérsékletes értéket adnak meg), nagyon is jóóó eredmény
-
-
A motorosoktól kérdezném, max beállításokkal (=max melegedés) tapasztaltatok esetleg hosszabb üzemidőt ebben a hidegben? Elvben az akksiknak pont egy bizonyos hőfok az ideális - mármint a saját hőfokukat tekintve. A fényképezőgépem, ahol az akksi egyáltalán nem melegszik hamar kinyiffan komolyabb mínuszokban, kíváncsi lennék mit csinál egy akciókamera, ha kicsit meg van hűtve az akku.
-
PoLizei
aktív tag
Én még mindig azt mondom, hogy a legélvezetesebb motoros videók sisakról, kb. szemmagasságból készülnek. A mellkaspánt sem rossz, motorrra szerelve esetleg a tankról. Ahol nem látszik a műszerfal, azt meg se nézem.
-
dbala
tag
válasz
zozohoho45 #656 üzenetére
Kártyaolvasó.
Formázás a kamerával, de akkor minden felvétel törlődik. -
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Rákerestem itt a fórumon, de nem adott találatot.
Ezért kérdezem, hogyan tudom törölni a felvételeket?Szép napot!
-
DigitXT
félisten
válasz
Tamás 72 #654 üzenetére
Gondolom kommentálni a közlekedési szituációkat.
Amúgy nagyon jó ez a "bika tépőzár"... De vagy én vagyok
béna, hogy anno sem találtam. Vagy tényleg őrült drága?! -
Tamás 72
tag
válasz
-Mosquito- #653 üzenetére
A mikrofont vezeti ki vagy be az ember a videón jól látom?
Rábeszél közben vagy ez mire jó? -
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_ #645 üzenetére
Itt azért egy biztonsági plusz damilos/drótos rögzítést még feltennék. [link]
-
maj-viktor
őstag
Ebből sajna pont nincs... (sima hámom van amúgy) csak ez a saját darab... ezt is csak azért vettem, mert valami akciós ára volt és olcsón tudtam megvenni (legalábbis akkor annak tűnt... 10-en akárhány $ volt még valami féléve talán)
Igazából mondjuk kölcsön tudom adni vagy így izé kipróbálni ha valaki ragaszkodik ilyenhez, hogy nem tudja eldönteni hogy ez jó-e neki, rendeljen-e ilyet... vagy megpróbáltok valami teszt felvétel félét csinálni majd így vele és a sony-val, hogy milyen látószöget csinál / utat a képből (csak az a baj én nem vagyok motoros... pedig ezt tényleg úgy lehetne a legjobban hasznosítani)
Ám nem azért, de a motoros felszerelés (pl. protektor) rárakni ezeket a hámos gumis cuccokat nem túl macarés!? Én inkább oldal sisakra öntapadóssal használnám...
-
-Mosquito-
őstag
Én meg ilyen verzióra gondoltam. Ezzel [link] így [link] Ha meg a fejtetőre teszem akkor a fém adaptert elhagynám,hogy ne legyen olyan magasan. Valahogy így.
Motor függő,hogy melyiken jobb/rosszabb a rugózás/rázkódás a felvétel. Nálam azért fel lehet tenni a búkócsőre,doboz konzolra. pl SJCam-os vidi! Vagy ilyen konzolt kell készíteni.
-
DigitXT
félisten
válasz
maj-viktor #649 üzenetére
Esetleg fölösbe eladó is akad?
Mondjuk jó, hogy mondod, mert brutál nagy
ezeknek a látószöge, aztán ki tudja mi fér bele... Hál'isten stabival csak 120°!
(Amikor 170°-on egyszerre bent van a szoba 3 fala, az nagyon bizarr, LOL.)
Viszont az a 120° pont kell is, attól olyan jó a sebességérzet a felvételen.
-
DigitXT
félisten
válasz
Something_ #647 üzenetére
Nem muszáj a plexin át néznie.
-
DigitXT
félisten
válasz
-Mosquito- #644 üzenetére
Mondjuk hasalós motoron a mellkaspánt is annyit ér. Akkor sisak oldala?
Nekem az a fémrúd a fejed felé baromira nem tetszett. A vállpánton sem!
Ezek ugye védőfelszerelések, esetleges esés esetére.Olyankor minden
számíthat: nem szeretném a védelmet beáldozni egy-két felvételért.
Nekem speciel ezért (is!) tetszene jobban mégis csak a motorra rögzítve,
noha ismertek annak is a hátrányai: vibráció, jello, elhelyezés nehézkes...Ez mondjuk kevésbé áll ki, viszonylag kompakt (csavar kevesebb benne).
-
Something_
őstag
Hmm, igazatok van, de ennyi erővel akkor mellkasnál is össze-vissza fog venni, de fejre még mindig nem akarom
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_ #642 üzenetére
A vállas meg pont nálad lesz nagy matek hogyan állítsd be. Mert te majdnem fekszel a motoron,majd amikor felegyenesedsz akkor megint mást fog venni. Aszfalt/ég kettő közt meg semmit.
Meg szerintem nem is lesz olyan stabil,azaz nem marad a helyén és nem azt veszi majd 100%-ban amit szeretnél. Robogón lehet még jó lesz ez mert nem fog annyit mozogni a pilóta.
A ragacs meg benzinnel/hígítóval/féktisztítóval lejön a bukóról,párat már leszedtem.
-
DigitXT
félisten
válasz
Something_ #642 üzenetére
Tartalék akku, töltő...
Amúgy azon gondolkodom, mitől állna
egyenesen a vállpánt, továbbá oldalra nézésnél nem fejeled-e le...Szerk: az meg a másik, hogy hasalós motoron vesz az majd mindent.
Amúgy nézegetve a (gyári) kiegészítők árát, mocskosul érződik, hogy
ez alapvetően nem 22K-s kamera. Síküveges ajtó, tok, fejpánt: horror. -
Something_
őstag
válasz
-Mosquito- #640 üzenetére
Nem tetszik sisakon
Plusz nem akarom a szép shoeit leragasztani, aztán lehajszárítózni.
Mellkas rögzítésnél félek, hogy beépül a hosszúkás kamera a szívem mellé, szóval szerintem mindenképpen a vállast veszem.
Mit kell még venni hozzá? Egybe lerendelem ebay-ről -
DigitXT
félisten
válasz
Something_ #639 üzenetére
Nem hideg az, csak tél van: a termosztát sokáig nem nyit.
Ne hidd, hogy ugyanúgy viselkedik a mutató, mint nyáron.
Igazából az olajhőmérséklet a mérvadó, de ez nagyon off.Mellkaspánt engem is érdekelne, bár a Majára nem jó, de
a Madisonra talán. Balesetveszélyességi aggály megvan!
De ez a vállpánt érdekes: pont vmi ilyenen gondolkodtam. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_ #639 üzenetére
Miért "félsz" felragasztani a sisakra a kamerát? A mellkas pánt/rögzítő elsőként fog el/letörni ha zakózol. Lesz rajtad Brr kabi nem?
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Látom többen írtátok, hogy rendeltetek mellkasra rögzíthető tartót. Egy esetleges perecnél pl motorral nem félő, hogy beépül az emberbe? Azért elég merésznek néz ki a formája miatt
Én ezt nézem, szerintem még akár jobb is lehet: [link]Sisakra én sem akarom felragasztani.
DigitXT: jól meghajtottad hidegen szegény maját.
-
PoLizei
aktív tag
válasz
maj-viktor #630 üzenetére
De, mert nem kell tök sötétnek lenni ahhoz, hogy forgatni kelljen a fény felé, hogy lássam
-
Jamesch
tag
válasz
Nem lenne hülyeség, én is épp esti timelapse-t csináltam és jól jött volna.
Apropó timelapse, nekem úgy tűnik hogy ez nem maximális fényben kb értékelhetetlen. Az hagyján hogy csak fullHD képet csinál, de ráadásul rövid az expozíció is. AMikor állítgattam be sima fotókat csináltam és annak még értelme is volt 1/8-as záridővel, erre a sorozatképeket 1/30al csinálta. Ezt hozzátéve a kis felbontáshoz kb egy vízfesték rajz jött ki
-
Tamás 72
tag
válasz
Szerinted az tényleg szükséges?
-
maj-viktor
őstag
Az LCD-je háttérvilágítását csak én hiányolom amúgy!?
-
Tamás 72
tag
900.Ft-ért rendeltem.
[link] -
loosht
senior tag
válasz
zozohoho45 #612 üzenetére
Korábban már írtam, hogy én a telefonom 1000mA-es töltőjével töltöm. A gyári töltő 1500mA-es, szóval nem hiszem, hogy gond lenne ebből.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Franciaországban is vannak elég szép motorozós helyek...
-
maj-viktor
őstag
...csak írtad, hogy veszel GoPro-s (SJ4000) mellkashámot, és abból következtettem le, hogy akkor a SONY-t is ráakarod rakni...
De tényleg, utolsó mondatban írtad is hogy a SONY-t eszedágába sincs odarakni
http://prohardver.hu/tema/sony_akciokamerak/hsz_548-548.html
(na akkor te maradsz mind2-nél egy mellkasra - egy meg sisak oldalra!? (így tök jó többkamerás felvételeket lehet összehozni... sőt még kéne még egy SJ5000 és azt meg monopoddal és 3kamerás nézet!)
Bár már párszor egyetértettünk mindannyian, hogy a Sony leginkább siksa oldalra jó, míg a GoPro / SJ4000 - 5000 meg mellkas és fejközépre... az alak - ergonómia miatt...
-
maj-viktor
őstag
VS
(az első amit rendeltem a "nyúlványos" a második meg ugyebár a gyárilag kapott SJ-hez (GoPro-s fajta)És arra mondom, hogy azt te mellkashámra akarod rözíteni, akkor a szöget nemtudod úgy belöni és csak lefelé fog tudni nézni a kamera... felfelé nem!
(majd megpróbálok képet keresni / csinálni, nem tudom elmagyarázni jobban)Egyébként most kereséssel találtam ilyet:
meg ilyen fajtát is:
-
DigitXT
félisten
Most nézem, hogy a sisakodon van, még szép, hogy nem lötyög annyira.
Azért amikor hozzányúlsz a tokhoz, annak van egy hangja.És gyanítom, hogy
nem a leghalkabb a motor sem -> jól behallatszik. Kíváncsi leszek a nyitott dobra.
Többekközt az is érdekelne, hogy amikor visszadurrog, akkor köp-e lángcsóvát? -
nemdan
senior tag
válasz
szobipeti199 #619 üzenetére
Nekem nem lötyög benne. Rögzítes az SJ-hez kapott adapterekkel, nemrég lett ide belinkelve róla kép maj-viktor által. Én most nem keresgélem telóról.
-
DigitXT
félisten
Én is ezt mondom: minden motor "másra van".
ON: az a baj a hanggal, hogy csak azt veszi fel a tokon át, ami baromi hangos.
Ha csend van, akkor persze az AGC feltolja az erősítést, de akkor meg a "légy
nekikoccanása a toknak" óriási csörömpöléssel jár, s még úgy is halk a külső
beszéd, ha nem kiabál az illető. Szóval a hangfelvétel tokban... eléggé felejtős!
(Lehet, hogy a pitbike nagyon hangosan berregett, és a magas fordulat miatt a
rezonancia sem volt jelentős. Nálam is elkülönül a motorhang és a kotyogás...)szobipeti199: a tiéd is valami nagyobbacsak lökettérfogatú egyhengeres nem?
Na, az tud ilyen brutál rezgéseket csinálni, amitől kotyog a tok. Szerintem. De
írtad, hogy te már kitámasztottad a kamerát: furcsa. Majd próbálkozom vele.Ui: igen, meg tudom úgy rázni kézben is a kamerát, hogy nekiütődik a toknak:
koránt sem annyira passzentos, és csak két "szivacska" feszítené be gyárilag. -
nemdan
senior tag
válasz
szobipeti199 #616 üzenetére
Igen, tokban volt. Én raktam fel.
Na annak meglepően jó lett a hangminősége.
maj-viktor: Melyikre gondolsz?
DigitXT: A gyorsulás csak egy dolog.
-
szobipeti199
tag
Egy kis 120 fps teszt.
DigitXT: mostmár látom énis, megjött az 1080 is.
Hang nem hiszem hogy a tok miatt, valaki töltött fel egy videót, pitbájjkal száguldozik a garázssoron. Na annak a hangja is nagyon jó volt, és az is tokban volt ha jól tudom. Ha meg kinyitod a tokot, kitörölheted a vízálló tokkal, motorra pont hogy tokkal lenne jó. Értelmét veszti úgy az egész tokozás. Lehet azért ilyen szar a hang nekem, mert berezgeti enniyre a motor?
-
DigitXT
félisten
Nem nagy szám. Majd a 400-asomra leszek kíváncsi tavasszal. Az 0-100: 9s
És valahol 150 körül van a vége, csak kell a teszthez egy hosszú egyenes.Szerk: aztán mindjárt jön Mosquito34, és leszólja a sárkányt, hogy azért az a
9 másodperc "nem egy nagy vágta", a Varadero 1000 az még sokkal jobb... -
maj-viktor
őstag
...kelleni fog olyan adapter neked... különben nem tudod olyan szögben állítani a kamot... mert az SJ-hez kapott adapter csak "sima", míg a SONY-s GoPro adapter "nyúlványos"... azért rendeltem én is magamnak "nyúlványos" SONY - GoPro adaptert... (pedig van vagy 4-5db SJ4000-es adapterem ugyebár gyárilag az SJ-khez)
-
zozohoho45
tag
Sziasztok!
Most töltöm az aksit számítógépről. Itt máris adódig egy kérdés: Milyen töltőt lehet használni? Nem a gyári, nagyon drágára gondolok elsősorban. Szerintetek a Nokia 5v-750mAh töltője megfelelő?
Szép napot!
-
DigitXT
félisten
válasz
szobipeti199 #608 üzenetére
Már ott van az 1080p, szerintem azt tovább tartott neki feldolgozni, így nem
rögtön jelent meg.A hang az tényleg "ótvar", de ez a tok miatt van szvsz:
még azon gondolkodom, hogy ajtó nélkül kipróbálom, csak odakötegelőzve.Tudom, sufni, de most csak ezért nem vennék "nyitott tokot". Amúgy külső
mikrofonnal teljesen korrekt hangot vesz fel... de az sem dugható be neki a
tokon keresztül fúrás-faragás nélkül... Ahogy mondjuk a töltőkábel sem. Pff.bogyo112: na jó, de ez nem 125-ös, hanem 250. Ahhoz képest csak 80-ig
fickós (mondjuk a városba az is bőven elég!), utána eléggé lomhává válik.
Igazából az a nagyon nagy kérdés, hogy miért skálázták az órát 160-ig?Szerk: amúgy jól megfigyelhető a jello effect, hogy függ a fordulatszámtól.
szobipeti199 videóján is jól látszik, ahogy a motor rezegteti be az egészet:
a fel/le/oldalt mozgásokat, ütéseket jól kompenzálja a stabi. A rezgés necc. -
barack1997
senior tag
Az idő sem akrja, hogy legyen ilyen cam-om
-
szobipeti199
tag
Ezt a videót készítettem tegnap. A hang nagyon rossz. Nagyonnagyon. Mitől lehet ez? Az feltűnt nekem is, hogy a tokban nagyon kotyog, de raktam bele ilyen öntapadós szivacsot, így már nem remeg, befeszíti szépen. Meg azt sem értem, hogy youtubon miért csak 720p lehetőség van mikor én 1080ban vettem fel
Kormányra nem jó rögzíteni, mert eleve a kormányt is mozgatod, rossz úton jobban beremeg mint maga a "kaszni", de pl ha a tankra rögzíted, biciklinél meg mondjuk a vázra, akkor sokkal kevésbé fog remegni. Ezt csak azért írtam, mert a kormányos dolgot leszavaztátok, de van olyan aki pont ilyen onboard felvételeket akar csinálni, pl pont most a robogós gyorsulási.
-
DigitXT
félisten
Akkor vissza ON-ba: Yamaha Majesty 250 (2002) + Sony AS20
Gyorsulás álló helyzetből. A kormányra rögzített kamera veszi a
műszerfalat. A napi számláló (100 méteres pontosság) figyelése
alapján a kijelzett sebesség értéket 4%-kal korrigáltam. (Ez már
korábban is ismertem, hogy ennyit "csal", GPS log alapján.)
-
Pompi
nagyúr
Takarítottam (sajnos én továbbra is látom a hozzászólásokat
), de azért jobb lesz így, és könyörgöm maj-viktor ne offold szét a témát, ne ugorj mindenre és ne magyarázkodj offban oldalalkon keresztül, próbáljuk már meg ezt a topikot normálisnak megtartani, ha már a másik totál komolytalan lett. És nem, erre nem kell válaszolni, megmagyarázni, csak elfogadni. Köszönöm! Oh, már késő, nem baj azt is töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest