-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobipeti199
tag
Ezt nem csak konkrétan neked, látom mást is foglalkoztat a dolog.
Nekem van ilyen bika tépőzáram. Próbáltam azzal feltenni a sisakra, de nem jó megoldás, mert a sisak (legalábbis az enyém, de nagy átlagban mindegyik) annyira gömbölyű hogy kb 1, max 2 cm2 ami tart a tépőzáras részen bármennyit teszek rá, és az kevés, mikor hirtelen felkaptam a székről a sisakot hogy veszem fel, leesett. Se menetszél, se rázkódás mégis "elhagytam".
Azt a megoldást találtam ki, hogy lemezből hajtok egy olyasmi alakot mint a sisak oldala ahova fel akarom tenni, így nagyobb felületen fog tartani a tépőzár.
Hétvégéig veszem a fáradtságot és megcsinálom, majd akkor kommentelek, hogy van e még kamerám vagy elhagytam
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest