- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...üdv fórumtársak...
......téma: rysen 7 5700x / b450 / 2 x 16 GB...
...van (aláírásban) egy konfig aminek a procija megérett a cserére... [MSI B450i gaming plus ac] lapba [2x16GB RAM] mellé szeretnék a jelenlegi rysen 3 3100 helyett egy 5700x procit...az alkatrészek adottak - konkrétak - fixek...
...a buktatókat szeretném megismerni és ha mindent kiveséztünk akkor az AMD 6500-as kártya lenne cserélve egy 6600-ra...
...ötleteket - véleményeket - tanácsokat várok...... egyenlőre még csak ott tartok hogy a vermeer [proci] úton van már és olvastam hogy a BIOS frissítés szükséges lesz ( azt már nem tudom hogy előtte vagy utána?!?)...
... köszönöm hogy elolvastad és hálás vagyok minden reakcióért...
... -
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...van egy B450i jelű konfigom...
[lap]...nem tudok szabadulni az athuzastl......mindegy...ebbe a lapba szeretnék minél újabb generációs procit...most éppen egy 3100 van benne de ha újabb lenne jobban örülnék... -
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...próbálgatok olvasgatni is meg nézelődni is...
...van egy MSI x470 -es deszkám...jelenleg egy r7 2700x procival, és 2x8 GB ram 512 samsung nvme ssd rx 6500 vga stb...és a procit szeretném minél újabbra cserélni...érdemes mondjuk egy 5700 prociban gondolkodnom, támogatná-e a PCIe4 szabványt, vagy a kompatibilitással gondok lennének-mit javasoltok?
...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...
...
...