Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frankie50
tag
Üdv!
Nekem ilyen lapom van, rev1, egy 2200g van benne, 2x4gb ram, m2 ssd, vidkari nincs, semmi tuning, nem tapasztaltam semmi instabilitást. Akciósan bőven 20 alatt volt tavaly ősszel. Szerintem vállalható felhasználás függvényében. A bios mint fa ék, ha szeretsz variálni, tuningolni, nem feltétlen a Te lapod
Szép napot! -
Ferke77
aktív tag
Szia!
Ebből az összegből a lehető legjobb úton jársz. Az 1600 remek cpu. Az alaplaphoz csak általánosan tennék saját kiegészítést: előnyben részesítem a 4 db memória - és a 2 db m.2 ssd - fogallatos lapokat, találni nem sokkal több, mint 20 ezerért. Bár most nekem is az 1800x a piacon kapható legolcsóbb A320-as lapban dolgozik (ASRock A320M-HDV R4.0), nagyon féltem tőle, hogy milyen trágya lesz, de nincs vele semmi gond. Szóval van élet 15 ezer alatt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- KERESEK - 2 X 4GB DDR2 800 Mhz RAM-ot
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest