Hirdetés
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frankie50
tag
Üdv!
Nekem ilyen lapom van, rev1, egy 2200g van benne, 2x4gb ram, m2 ssd, vidkari nincs, semmi tuning, nem tapasztaltam semmi instabilitást. Akciósan bőven 20 alatt volt tavaly ősszel. Szerintem vállalható felhasználás függvényében. A bios mint fa ék, ha szeretsz variálni, tuningolni, nem feltétlen a Te lapod
Szép napot! -
Frankie50
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszod! Szerintem is mennie kellene, de nem vagyok benne biztos. Húzni nem tervezem, csak net, fényképek, meg telefonos videók, youtube. Játék nincs, videó kártya is csak a beépített.zolee1984
Köszi neked is! Én is a dualt szeretném, de ez nincs benne az alaplap listájában, csak az egy modul, ezért vagyok bizonytalan. -
Frankie50
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől, lap, proci, memória területen.
Elkezdtem építeni az új gépemet apró lépésekben, ahogy a pénztárca engedi. Megvettem az alaplapot, giga b450m s2h [link]. A proci még nincs eldöntve, athlon g, és ryzen 3 2200g közül lesz valamelyik. Húzni nem tervezek semmit. A következő ram kittet találtam nagyon baráti áron: [link] [link]
Ennek a 8 gb 1 modulos változata szerepel a listában, cl 15-s időzítéssel:[link]A kérdésem az lenne, hogy megvehetem-e a dual kittet, és működni fog-e a rendszerben? Mivel teljes csere lesz, ház, táp, dvd is, mert minden régi, esélyem sincs az elállási időn belül kipróbálni a ramokat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Jó hétvégét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Path of Exile (ARPG)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Yettel topik
- Elden Ring
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest