Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Nem vagyok annyira otthon bennük, nekem egy Gigabyte B450i Aorus Pro WIFI lapom van. Erre sok helyen azt írják, hogy a VRM forrósodik 8 magos procitól kezdve. De mikor hozzám került, leszedtem a hűtőbordákat, és az összes Thermal Pad-ot kicseréltem Thermal Grizzly Minus Padra, valamint top flow hűtésem van (Scythe Big Shuriken 3)
Így a VRM-re és az SSD bordára is nyomja a levegőt, egyik sem melegebb az átlagnál. A fórumokon leírt tapasztalatokkal ellentétben... Haveromé volt az alaplap, Ő egy 3800X-szel hajtotta, ami szerintem adhatna okot a forrósodásra, de Top Flow hűtéssel nála sem volt 60 fok felett a VRM. Nálam most 6 mag/12 szálas Ryzen 5500-assal 45-50 foknál beáll maximumra a VRMHa nem garis a lap és van hozzá affinitásod, vagy ismerősöd, aki megcsinálja, én mindenképpen új, normális Thermal Pad-okat tennék a VRM-re, a gyári padok sosem a jobb minőségből kerülnek rá. Ha azzal sem jó, akkor lapot váltani. De hogy milyenre, azt majd a többiek megmondják, összesen 2 db AM4-es lappal volt dolgom (ezért nem is ajánlgatok konkrét lapot), egy ASUS Prime B450 Plus ATX lappal, és a fentebb leírt ITX-es GigaByte B450i lappal, amin az összes Thermal Pad-ot új Thermal Grizzly Pad-okra cseréltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- E-book olvasók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest