- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Én már lezártam ezt a témát!
De ha akrod akkor: Részben igazad van tehát ha valki 15-20kért akar procit venni annak én is a lehető legjobb szívvel ajánlom az amd-t! 3800+ naon kiral proci az áráért! De ennél drágább procit amdtől nem ajánlanék és nem is vásárolnék!
Mért? Mert az C2D 25körül kezdődik (köv hónapben lesz esés és akkor már csak E4400 et lehet majd kapni 22-23kért) és a 25k ért kapható E4300 húzva ráver ár teljesítmény arányban az Amd prociaira! 2700MHz alapfesszel és alap hűtássel, szóval ezzel már egy 4200+ vagy 4600+ nem nagyon venné fel a versenyt! Most feljebb inkább ne menjünk mert ugyan ez igaz az E6*** ra is!
Nem vagyok amd fan!aztán:1xűen nem szeretem az intelt szóval nem marad sok választásod vagy Apple?
Igen nekem is amd-m van és nagyon szeretem, de azok más idők voltak, amikor még a 2500+ barci volt az istenNyáron beruházok 1 új konfigba, de nem tehetem meg azt a luxust hogy a pénzemért a kissebb teljesítményt választom, tehát át kell állnom a sötét oldalra!
Kompatibilitáásról (huh amire ezt leírtam) meg annyit, hogy ha valaki vesz most 25k ért egy E4300 akkor majd még lesz hova fejlődnie! Örülők hogy lesz hova váltani az amdnél, de szerintem (lehet hogy nagyot tévedek) kevesen fogják megtenni, vagy akki megtesz az nem fogja sokáig így használni (csak átmenetileg)!
Mért? Mert PCI v2.0 meg DDR3! Szóval az ember procit meg alaplapot szokott a legritkábban cserélni (ha csak tönkre nem teszi) , mert ezek időt állóbb alkatrészek mint a memória vagy a Vga! És ha a kiszemelt új vga már PCI-E v2.0as lesz akkor oda a régi lapnak! Meg a memória is elfogy és a ddr3 2/3da lesz a ddr2 nek árban akkor elgondolkodik a delikvens (nézd meg a ddr és a ddr2-es ramok árárt 1gb ddr2 9k ddr meg 13k min)
Szóval ha kinővi a gépet akkor kell még proci meg vga meg ram is akkor lehet hogy vesz inkább egy olcsó új alaplapot és nem marad a réginél!
Hajrá AMD! Szeretném ha a leendő nyári konfigomat megint egy AMD-s váltaná! -
MZsoltee
veterán
Nem de majd meggondolom! Jöjjön már az am3, Akkor visszaállhatok végre!
Bár valszeg a technika a sötétoldalról fogszármazni
Ha csak augusztusig ki nem jön
De azért ha újoncok jönnek mondjátok el nekik, hogy most mi van a hardverpiacon! Ne szívja meg más azt hogy Ti elvekult fanok vagytok, ami persze nem baj!
Ja a vizen majd elgondolkodok, van is itt mellettem egy üveg ásványvíz! Szerintetek működne?
Még1x bocs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest