- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
MZsoltee #2744 üzenetére
14-15k-ért már kapsz 3800-ast, de aki nagyon tuningolni akar vesz egy 4000-es brisbane-t, ahogy olvasgattam, 2800-3000mhzen azok mennek, annál nagyobbat sztem sem érdemes venni. A lap is olcsóbb am2 alá, c2d-t az vegyen, aki 8800gtx-et akar mellé tenni, ahhoz már nem elég egy kisebb 3800-as, de talán egy jól megrángatott brisbane még azzal is elboldogul..sztem nem sokan vannak, akik ezt a vga-t veszik..az meg hogy pcie1 v 2 sztem oly mind, a pciex8 is elég minden vga-nak g80 alatt, úh én teszek a pcie2-es vgakra nagy ívből
1ébként én el se kezdtem ezt a témát
Peace!
-
Chaser
legenda
válasz
MZsoltee #2736 üzenetére
Eddig sem volt titok, hogy az AMD sokáig lemásolgatta az intel procijait és továbbfejlesztette. De a 64 bites procikkal ők jöttek ki előbb, és mennyivel jobb áron +kaptál egy jobb teljesítményt sokkal kevesebb fogyasztással. Jók a c2d procik, de azért ár/értékben még mindig az AMD a jobb. Arról nem is szólva, hogy am2 foglalatba am2+-os procik még biztos belemennek, az intel jelenlegi foglalatába is belemnennek majd az új procik, csak működni nem fognak
Nem vagyok AMD fan, ahogy te neveztél
, 1xűen nem szeretem az intelt, se a mikrofost, lassan wint is hanyagolom intellel 1ütt..bocsizni meg nem kell, mindenki azt vesz amit akar, látom neked is AMD-d van
#2739 wassermann: iszonyat jól hűtenek azok a gyári bordák maxon, csak kiba hangosak is, viszont a proci környezetében nálam minden hideg volt, mikor használtam400-on nem tudom milyen lehet, akkor még nem volt fordszabályzós lapom. Valszeg nekem is be kellene néznem a chip borda alá a lapon, de még nem vitt rá a lélek..
#2740 rauschie: biostar TF550, 20k alatt +van újan -
Gyuri27
félisten
válasz
MZsoltee #2736 üzenetére
Aki jön javasoljuk neki az am2+ ! Amibe azután belemegy az am3. Ha vált az am2+ sokkal jobban jár egyrészt tudja használni a ddr2 ramokat, amit intelnél nem valószínü. Valamint azok már pcie 2- vel lesznek felszerelve. Tehát egy jó lappal és 1066 os rammal sokáig ki lehet majd bírni és csak procit és vga-t kell majd cserélni. (legalábbis most még így szólnak a hírek)
Persze aki mindig teljes rendszert akar cserélni az vegyen itelt nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest