Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostie
tag
válasz
ghostie
üzenetére
Még két kérdésem lenne most, hogy letöltöttem a leírását a lapnak:
- Sajnos úgy látom, hogy nem támogatja egyszere a HDMI + DVI kiemeteket. Ez nekem elég fontos lenne. Van manapság olyan lap ami ezt is tudja? (Az ASUS tudta)
- Csak optikai digitális audió kimenet van a hátlapon. Viszont az alaplapon van SPDIF csalakozónak hely. Használja ezt esetleg innen valaki? Ráköthető közvetlenül erősítőre vagy szükséges hozzá valamilyen kiegészítő modul?Köszi
Ghostie -
ghostie
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
GA-MA78G-DS3H alaplap nekem is szimpatikus.
Most olvasom ezt az USB-s problémát. Mennyire komoly dolog ez? Külső USB hdd olvasással is lehet probléma?Köszi
Ghostie -
ghostie
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A gépemben úgy néz ki meghalt egy Asus M2A-VM HDMI. Ezzel az alappal egyébként nagyon nem voltam megelégedve, normális BIOS 1,5 év alatt sem született hozzá.
Szóval egy olyan alaplapra lenne szükségem ami megbízható, jól felszerelt és max 20e Ft.
Integrált VGA kellene rá minimum HDMI + VGA kimenetekkel (full HD felbontással - filmnézésre) de a legjobb lenne ha még DVI is lenne rajta pluszban (ezért is választottam az ASUS-t valaha).Mit tudnátok javasolni?
Köszi előre is!
Ghostie -
ghostie
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Gyuri27:
Már másodjára olvasom az idézetet, de valahogy nem nagyon fogom fel hogy mit is akar jelenteni
A második linken található táblázatot már én is láttam, ez alapján ha esetleg elkezdeném picit húzni a procit, akkor csökkenne a memóra órajel és elképzelhető hogy könnyebben elindulna?Feszültség kérdése:
Sajnos nem tudom megnézni és állítani sem, mivel még nincs nálam a gép, így nem tudom hogy alapból az ASUS lap mennyire állítja be a feszültséget.rollins:
Kicsit korrigálom az első hozzászólást, a nem indult úgy értettem, hogy elindul de windows telepítésnél kifagy. Tehát elindul csak nem stabil.Köszi
Ghostie -
ghostie
tag
Szóval azt mondjátok, hogy feszültség emeléssel van esély hogy működjön magasabb sebességen is? (a Geil honlapján azt írják :"Working Voltage : 1.8-2.2V", tehát elvileg emelhető a fesz.)
Hogy érted azt, hogy alapból 667-es vagy 800-as? A memória elvileg 800-as.
Üdv
Ghostie -
ghostie
tag
Sziasztok!
Normális az, hogy egy ASUS M2A-VM HDMI alaplap, 4800+ processzorral (ADO4800DDBOX), és 2 db 1Gb-os 800Mhz-s Geil Value memóriával nem indul el sem AUTO sem 800Mhz-re állított memóriával csak a 667-es beállítással?
Mekkora sebességgel kellene működni itt a memóriáknak?
Fontos lenne a válasz, mert most venném meg ezeket az eszközöket.
Üdv
Ghostie
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTOK!! ASUS ROG STRIX B760-F GAMING WIFI GARI: 2028.05.29-ig
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- UPDATE 01.03. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest