Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
ghostie
üzenetére
Szvsz inkább csak azzal lehet gond hogy hogyan sikerül az SB-t a lapra építeni. Nekem pont az a giga 78g-ds3h van amit kinéztél, pontosabban még a rev1-es. Semmilyen bugot nem tapasztaltam semmilyen usb-s eszközzel (sem pendriveval sem usb vincsivel).
Na de ha a 78g-ds3hp-t rendeled akkor azzal biztos nem lesz semmilyen gondod. Ugyan az mint a ds3h csak a legutolsó javított kiadás belőle.
Ami pedig a dvi+hdmi combót illeti sajnos manapság nincs olyan lap egy gyártónál sem ami tudná egyszerre
. -
diablo1984
veterán
válasz
ghostie
üzenetére
nálam az sb600 válogatott, ami nem ment vele, azt sehogy sem tudtam beizzítani. usb-s cuccokat használok, elég sokat, de csak a 4gb-os pennél jött nekem elő(1-2gb-osnál nem), de azt mindenkinek csinálta! a laptopvinyának meg szerintem usb-ről kevés kakaót adott, mert nem tudott a vinyó egészségesen felpörögni, valszeg a pennél is valami hasonló dolog miatt kínlódhatott!(a laptopvinyára lehet külső tápot dugni, a penre nem)
-
ghostie
tag
válasz
ghostie
üzenetére
Még két kérdésem lenne most, hogy letöltöttem a leírását a lapnak:
- Sajnos úgy látom, hogy nem támogatja egyszere a HDMI + DVI kiemeteket. Ez nekem elég fontos lenne. Van manapság olyan lap ami ezt is tudja? (Az ASUS tudta)
- Csak optikai digitális audió kimenet van a hátlapon. Viszont az alaplapon van SPDIF csalakozónak hely. Használja ezt esetleg innen valaki? Ráköthető közvetlenül erősítőre vagy szükséges hozzá valamilyen kiegészítő modul?Köszi
Ghostie
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.