Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Apple MacBook
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - iPad topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Apple asztali gépek
 - Milyen processzort vegyek?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pítőr
aktív tag
válasz

band1103

üzenetére
						Köszönöm szépen a gyors választ! Visszaolvastam ebben a témában kb 1400 hsz.-t, és nem találtam semmi problémát a 8200-al kapcsolatban (mármint, hogy nem írtak róla semmit), persze ettől még elhiszem, hogy amd mellé amd dukál, én is így vagyok vele, csak nekem kéne a ram hely is, hogy hosszútávon megérje, meg még tennék még bele wlan kártyát, meg tv-tunner-t, meg egy dualslotos videokártyát, és akkor máris baj van a hűtéssel, meg a helyekkel, mert a videokártya mellett ott van közvetlenül a többi, plusz fontos az alacsony ár! Akkor már valami más kellene, amiben több a hely, mint pl. ASRock A770DE, ami kicsit felette van árban, csak ugye abban meg 770 van, amiről nem tudom, hogy hol van a 8200-hoz, és itt nem a grafikus teljesítményről beszélek, hiszen úgyis lesz bele videokártya! Hanem arra, hogy végezze a dolgát rendesen, és ne legyen vele galiba, a tuning annyira nem érdekel, bár lehet, hogy kéne! Az lehet, hogy a 8200 intel alatt rosszul teljesít, nem tudom!?, de sajnos azt sem tudom, hogy amd alatt hogyan, meg azt sem, hogy akik szívtak vele, azok mivel szívtak, proc. kompatibilitás, vagy ram-problémák, vagy az ati-nvidia miatt voltak problémák!?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
 - Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
 - Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő