- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
GD edisön..háhonne
LAN-ból, wifi-ből van usb-s is, az nem jó?
#5347 ftc: értem, én úgy vagyok vele, ennél nagyobb lapja ne legyen egy chipsetnek..átlag user? khm..átlag user nem maga rakja össze a gépét, hanem szakemberek rakják össze neki
szerk: GA-MA69G-S3H még ezt kipróbáltam volna am2 alá, de már csak majd a pluszos verziót pluszos procival jövőre
-
rollins
őstag
szerintem is nézz utána hogy linux -szal ne legyen gondja, van akinek előfordult még az asus m2ne, m2n32-sli -vel is problámája hogy fel sem tudta telepíteni. Habár ez főleg a Fedora -t érintette, ahol nem látta a sata hdd-t ha egy sata dvd is volt. sh4d0w leírta, hogy csak át kellet rakni a másik sata konnektorba, a sata 3-ba a hdd-t. Ati meg tényleg kissé tojik a linuxra, rossz pont.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az nVidiának még jobb a Linux támogatása, de az SLI-s chipsetjei kivétel nélkül mocskosul melegszenek, az int. VGA-sak nem, de azokból meg mostanság csak low-end lapok vannak a piacon. Talán ez GigaByte GA-M61P-S3 megfelel.
Én mondjuk inkább vennék egy GigaByte MA69G-S3H-t, fogyasztásban verhetetlen, elvileg csak az int. VGA-jával lehet gond.
Stabilitással meg manapság már nem nagyon vannak gondok. (kivéve a low-end ANUS-okat)
-
Chaser
legenda
Rollinsnak köszönd, az Ő konfigjában láttam valamelyik nap
#5034 dodopek: az FSP tud aktív FPS-t?
akkor vga nem is kell a gépbe
PFC-re gondoltál sztem inkább
3600-os brisbane x2 Arctic Cooling Alpine 64 hűtővel nem érdekel 12k-ért postával 1ütt ebbe a szuper FPSgenerátor gépszörnybe? Ha igen privi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest