Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
előtte xp sp2 volt meg a frissítések....ha berakom a cd-t akkor azt látja hogy c meghajtó 131gb ismeretlen, és van egy kb 350gb-s formázatlan rész, most haveroméba van, itt simán f meghajtónak látja formázatlanul......nem akarok 500gb.nyi adatot elveszteni
...csökkentett mód nem játszik mert el se jut a bootolásig, már a verifying dmi pool datanál megáll, utánna jönne a boot ahol az f8-cal betudnám hozni a boot menüt...1szer még kiírt olyat is miután set to defaultre tettem hogy ide-ként használom a sata-s vinyót, átállítsa-e ACHI-ra....megkerestem ezt a részt a biosba, a sata controllernél van asszem, ott lehet állítani legacy ide, raid, ACHI->sata, meg még valamilyen ide, nem ugrik be a neve( az volt az alapbeállítás is)....lehet itt kellene valamiket állígatni, de már nem hiszem hogy segít a vinyómon, nem akarok még formázni, hátha fellehetne éleszteni a régi windowst rajta, és arra se érzek garanciát hogy ha format és winistall lesz akkor bejön-e a windows és jó lesz-e....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...csökkentett mód nem játszik mert el se jut a bootolásig, már a verifying dmi pool datanál megáll, utánna jönne a boot ahol az f8-cal betudnám hozni a boot menüt...1szer még kiírt olyat is miután set to defaultre tettem hogy ide-ként használom a sata-s vinyót, átállítsa-e ACHI-ra....megkerestem ezt a részt a biosba, a sata controllernél van asszem, ott lehet állítani legacy ide, raid, ACHI->sata, meg még valamilyen ide, nem ugrik be a neve( az volt az alapbeállítás is)....lehet itt kellene valamiket állígatni, de már nem hiszem hogy segít a vinyómon, nem akarok még formázni, hátha fellehetne éleszteni a régi windowst rajta, és arra se érzek garanciát hogy ha format és winistall lesz akkor bejön-e a windows és jó lesz-e....