Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
butcher eu
üzenetére
Szia!
Nem azt mondom, hogy nállad is ez van, de nekem akkor voltak ilyen hibák, hogy még míg a sárga csík menne
, a fileok másolásakor, amikor nem volt jó az adat átvitel. Én is piszkáltam a memókat, egyiket ki is vettem, de nem lett jobb, a problémát az optikai egység cseréje oldotta meg. Egy másik dvd olvasót tettem bele, azzal elsőre felmásolta, és telepítette a fileokat. Előszőr csak szallagkábelt cseréltem, de az újjal is csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mini PC
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple asztali gépek
- Milyen routert?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a fileok másolásakor, amikor nem volt jó az adat átvitel. Én is piszkáltam a memókat, egyiket ki is vettem, de nem lett jobb, a problémát az optikai egység cseréje oldotta meg. Egy másik dvd olvasót tettem bele, azzal elsőre felmásolta, és telepítette a fileokat. Előszőr csak szallagkábelt cseréltem, de az újjal is csinálta.