Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Akkor segitek [link] ez is BandiT.
Jónak tűnik viszont nem ártana valami tapasztalat. Mert működni bizti, hogy működik de a tuning és egyebek azért érdekes lehet.
ftc: A garival meg annyi a szitu verni kell az asztalt. Mert nem a nagykerrel álok (polgári jogilag
) szerződésben hanem a kiskerrel. Innentől felőlem küldheti a lapot a holdra is. Helyben neki kell bizonyítani, hogy a lapot én rontottam el. A bizonyitás meg nem abból áll, hogy a nagyker ír valamit. Ezért van a FVF. Ők amúgy is szeretik az ilyen mókát (persze végszükség esetén). 
Bocs Chaser nem ellened van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) szerződésben hanem a kiskerrel. Innentől felőlem küldheti a lapot a holdra is. Helyben neki kell bizonyítani, hogy a lapot én rontottam el. A bizonyitás meg nem abból áll, hogy a nagyker ír valamit. Ezért van a FVF. Ők amúgy is szeretik az ilyen mókát (persze végszükség esetén).