Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Jah, fel se szoktam rakni alapból, most se raktam, aztán próbaképpen felraktam, hátha..nem segített. 6-7x raktam csak fel a wint
Ma kipróbáltuk sata odd-vel, az megy.. 2 vinyó együtt megy a pata csatin, csak az odd-hdd nem megy patán, most tesztelik a boltban mert meguntam...jah másik rammal is megnéztük, ugyanaz..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming alaplap.
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma kipróbáltuk sata odd-vel, az megy.. 2 vinyó együtt megy a pata csatin, csak az odd-hdd nem megy patán, most tesztelik a boltban mert meguntam...jah másik rammal is megnéztük, ugyanaz..