Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
band1103 #11567 üzenetére
Sok emberke szívott viszont ezzel a GA-MA78G-DS3H-al mert tuningolni szerettek volna vele. Na arra nem jó a lap de neked nem is kell tuning. A fórumok töbségén nem fogják szeretni ezt a lapot de ha megnézed vagy megkérded miért nem azt fogod észrevenni hogy már megint a tuning alkalmasság miatt szapulják. Azzért írtam hogy a rev.2.0-áast végy mert az 1.0-nál volt egy kis olyan ramfeszkezelési keksz hogy egyes ramoknál (lásd.pl.: az enyémnél is) Nem szabad magasabbra engedni a ramfeszt 2V-nál mert azt nem bírja a lap. Nade ennek ellenére simán megy a ram 2V-on is 1066Mhz-en. A rev.2.0-nál már nem félnék az ilyen hibától, nem beszélve arról hogy van már egy GA-MA78G-DS3HP variánsa is a lapnak.
És ami a C&Q-t illeti hát abban is brillírozik, pontosabban azt adja amit elvársz tőle. Én teljesen meg vagyok elégedve C&Q -jával (csak így, parasztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest