Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Érintőceruzás varázspálca jár a Redmi Pad 2 Pro Harry Potter Edition mellé
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali Mindenkinek!
Szeretném ha ajánlanátok valami olyan am2+-os lapot ami képes nagy HT-ra (legalább 275) phenomal. A jelenlegivel (Gigabyte MA790X-DS4) nem vagyok megelégedve és le szeretném cserélni, most van lehetőségem rá hogy el tudjam adni. Mindenképpen olyan kellene ami az új déli híddal szerelt. (nem BE proci lesz benne, ezért kell a HT,NB/L3 osztó is)
Amilyen márkát nem szeretnék az Asus és Gigabyte. Elöbbit azért mert cégnél szívtam vele sokat (olcsóbakkal és asrockal), utóbbit meg azért mert otthon szívtam vele sokat (tuningnál). Nincs tapasztalatom ezekkel a márkákkal: ECS, Biostar, DFI, Foxconn, MSI (érdekelne melyik gyártó lapja szereti a tuningot)
Integrált VGA nem lényeg, mert szinte biztosan nem használnám.Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Óvodások homokozója
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Érintőceruzás varázspálca jár a Redmi Pad 2 Pro Harry Potter Edition mellé
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest