Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
875-ösban van PAT funkció, ami gyorsabb memóriakezelést tesz lehetővé.
Abit is megbízható, alapórajelen a soltek is. Asus sem rossz, igazából alap órajelen teljesen mindegy milyen lapot veszel, tudjon minden funkciót amire szükséged van."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Ha ennyire nem kell az extra, akkor a jetway és a soltek is csinál pöpec lapokat. Egy siam IC7 ami nem ilyen szupercsicsás mint a p4c800-e deluxe gold edition is megvan 20-25 körül.
A másik meg, hogy ezeken 875-ös chipset van. +pat. Van 865-ös lapja abitnak asusnak is azok is jók ( p4p800, is7)"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
az ic7 sima hangkártyája kritikán aluli, pedig az amd-j lapjaimnál mindig integráltat használtam, viszont a -G változaton van integrált lan, a simán pedig nincs.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Akkor lehet az engusz vonalon indulok el mégis
Engusz: Szerintem akkor az én igényeim sem lesznek annyira extrémek. Csak a méretrevágást és az alapanyagot kell megoldani a többit meg tudom én is csinálni..."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Szerintem leginkább igen. Bár a ph-n megforduló köznép szerintem teljesen más arányban tartalmaz ADM és INTEL felhasználókat, mint ahogyan az a valóságban előfordul. Sokkal több téma és hozzászólás van amdvel kapcsolatban mint intellel és ezt leginkább akkor éreztem, mikor ic7+2.4C gépet építettem.
jó az az lga775, de nem érdemes váltásra.(mint ahogyan én sehova nem váltanék olyan konfigról mint a tied)"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Alulemezt tud szerezni, vágni ? Mert ha igen, akkor 2 mm-es lemezre mondhatna valami kilós vagy nm árat, meg a munkadíjra is, lehet futnék arrafele egy kört.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
-
-
Esmein
nagyúr
pci-e-n több áramot tud felvenni mint agp-n keresztül, lehet ott nincs szükség molexre, oder gyártók között is van eltérés söt még 2 azonos kártya között is lehet ilyesmi.
Tegyük fel hogy leállnak 1 év múlva. És Már most olyan kártyák vannak a piacon agpben, amik sokszor több teljesítménnyel rendelkeznek, mint ami valójában szükséges. Amikor már majd szükséges lesz ,bagóért fogják őket dobálni használtan."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Vannak karakterek, amik ha topiccímben fordulnak elő, akkor legyilkolják a kukikat.
Szerintem én akkor fogok pci-e lapot venni mikor már könnyebben beszerezhető lesz mint az agp-s. Vagy lesz valami más előnye is, egyelőre maradok a jól beváltnál"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
0-ról érdemes s775-öt építeni a pci-e kártya dömping miatt de s478-ról kétfelé van lépés. s939(fújj) vagy kicsi halk multimédiás izémizé vagy laptop. De s775 semmiképp. Bár ezt pont neked magyarázom, teljesen tisztában vagy vele
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest