- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:GoliBali:.
aktív tag
válasz
Avicularia #2 üzenetére
Na sikerült egy müködő PIMBACUP-ot szereznem, de ez egy számomra értelmezhetetlen file-ba menti ki a cuccot egy *.pib file-ba. Nekem az kellene hogy valami text file-ba vagy legalabbis olvasható formátumba mentse ki!
Szerk. utánaolvastam, kiderult hogy a *.pib csak egy sima zip file. Átnevezve ki lehet bontani es benne vannak a cuccok! Remélem minden meg van.
Szerk2.:
Ja igen es itt találtam meg régebbi WinMobile os-re [link] -
aktív tag
Senkinek semmi ilyen problámája még nem volt? vagy senki nem talált rá még megoldást??
-
aktív tag
válasz
Avicularia #2 üzenetére
letöltöttem, de nem indul el. azt irja nem win32 alkalmazás.
a PPC-n meg kiirja hogy nem tud elindulni. ('.....exe' is not a valid Pocket PC application.)Jah nem irtam azt hogy Windows CE 4.21 van rajta
-
aktív tag
A problámám: Sms-eimet akarom lementeni egy HP IPAQ hw6515os PPC-ről.
Keresgéltem, de nem találtam megoldást sem itt a fórumon, sem a hp fórumán a megoldásra.
Talátam 1-2 olyan programot ami erre lenne megoldás, de mind fizetős, (pl EasyHelper Contact + SMS Backup 1.2.3).Egy olyan megoldás érdekelne, amivel le tudom menteni az sms-eimet a PPC-ről a otthoni gépre. Az is sokat segiteni ha valaki meg tudna mondani hogy hol tárolja a windows mobile az sms-eket.
Fontos lenne nagyon, és sürgős!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest