Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.v
tag
Bementem a szervizbe a routerért és egy teljesen újat kaptam, ami egy kicsit kisebb az előzőnél, de ugyanezen a típusszámon fut...

Ééééés itt jön a meglepetés: működik, semmit sem kell szenvedni vele
-
Ferenc.v
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Volt, irány a szervíz.
Én ma tervezek visszamenni a szervizbe, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak... -
Ferenc.v
tag
Hát, én sem az biztos!
Azzal jöttek először, hogy leöntöttem, aztán amikor ez nem jött be, akkor hogy megolvasztottam - na itt kezdett torzulni az arcom... majd azzal foglalkozom este, amikor hazaérek, hogy olvasszam a routerem... hülyék ezek.
Jah, amúgy amikor megvettem tényleg fura volt, hogy elég meleg a router üzem közben, de nem foglakoztam vele, mert működött és ha jól emlékszem a használati utasítsnak nevezett 2 oldalas fénymásolt papíron is az volt, hogy melegedhet.
No comment. -
Ferenc.v
tag
Hát gyerekek, imádkozzatok, hogy ne hibásodjon meg az SMC terméketek, mert kicsit sem vevőközpontúak a budaörsi CHS szervizpontban az ott lévő egyének...
-
Ferenc.v
tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Így van! Szerintem ki se kapcsold soha, mert talán az is árt neki...

-
Ferenc.v
tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Nem is tudom, hogy regisztráltam-e akkor... szerintem nem, mert átkoztam minden percben.
-
Ferenc.v
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem...
Chellos kábelnetem van és a fenti routerrel osztom meg a netet itthon. A korábbi nagy nehézségek árán beüzemelt hálózat tegnap estig - egy-két esettől eltekintve - mondhatni megfelelően működött.
Tegnap este történt azonban, hogy egyszercsak megszakadt a net. Ok, gondoltam újracsatlakozom, újraindítok mindent - továbbra sem működött.
Megpróbáltam a routert resetelni, de nem akarja elfelejteni a beállításokat, viszont azóta annyiszor próbáltam már a dolgot, hogy valószínűleg sikerült nullázni a készüléket.
Kipróbáltam, a net tökéletesen megy router nélkül, tehát 100%, hogy a kedves SMC termék a rossz.
Ja ráadásul, ha csak a tápot csatlakoztatom a routerre, a power, WAN, PPPoE/DSL és a WLAN ledek világítanak, ha a kábeleket is csatlakoztatom, akkor is ez a helyzet - amikor rendesen működött, ez nem így volt (a PPPoE/DSL led nem világított).
Szerintetek mit csináljak? Garis javítás?
Van vmi 'firmvare' frissítés, ha jól tudom, de még sohasem csináltam olyat...
Bánom már, hogy ezt a terméket választottam nyáron...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest