Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.v
tag
Bementem a szervizbe a routerért és egy teljesen újat kaptam, ami egy kicsit kisebb az előzőnél, de ugyanezen a típusszámon fut...
Ééééés itt jön a meglepetés: működik, semmit sem kell szenvedni vele -
Ferenc.v
tag
válasz
Alvin_ti4200 #579 üzenetére
Volt, irány a szervíz.
Én ma tervezek visszamenni a szervizbe, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak... -
Ferenc.v
tag
Hát, én sem az biztos!
Azzal jöttek először, hogy leöntöttem, aztán amikor ez nem jött be, akkor hogy megolvasztottam - na itt kezdett torzulni az arcom... majd azzal foglalkozom este, amikor hazaérek, hogy olvasszam a routerem... hülyék ezek.
Jah, amúgy amikor megvettem tényleg fura volt, hogy elég meleg a router üzem közben, de nem foglakoztam vele, mert működött és ha jól emlékszem a használati utasítsnak nevezett 2 oldalas fénymásolt papíron is az volt, hogy melegedhet.
No comment. -
Ferenc.v
tag
Hát gyerekek, imádkozzatok, hogy ne hibásodjon meg az SMC terméketek, mert kicsit sem vevőközpontúak a budaörsi CHS szervizpontban az ott lévő egyének...
-
Ferenc.v
tag
válasz
Rommel6600 #434 üzenetére
Így van! Szerintem ki se kapcsold soha, mert talán az is árt neki...
-
Ferenc.v
tag
válasz
Rommel6600 #431 üzenetére
Nem is tudom, hogy regisztráltam-e akkor... szerintem nem, mert átkoztam minden percben.
-
Ferenc.v
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem...
Chellos kábelnetem van és a fenti routerrel osztom meg a netet itthon. A korábbi nagy nehézségek árán beüzemelt hálózat tegnap estig - egy-két esettől eltekintve - mondhatni megfelelően működött.
Tegnap este történt azonban, hogy egyszercsak megszakadt a net. Ok, gondoltam újracsatlakozom, újraindítok mindent - továbbra sem működött.
Megpróbáltam a routert resetelni, de nem akarja elfelejteni a beállításokat, viszont azóta annyiszor próbáltam már a dolgot, hogy valószínűleg sikerült nullázni a készüléket.
Kipróbáltam, a net tökéletesen megy router nélkül, tehát 100%, hogy a kedves SMC termék a rossz.
Ja ráadásul, ha csak a tápot csatlakoztatom a routerre, a power, WAN, PPPoE/DSL és a WLAN ledek világítanak, ha a kábeleket is csatlakoztatom, akkor is ez a helyzet - amikor rendesen működött, ez nem így volt (a PPPoE/DSL led nem világított).
Szerintetek mit csináljak? Garis javítás?
Van vmi 'firmvare' frissítés, ha jól tudom, de még sohasem csináltam olyat...
Bánom már, hogy ezt a terméket választottam nyáron...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest