Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Á, dehogy, csak siettem, s csak annyit akartam, h tudd, vettem az üzenetet! Ha ennyi baj van vele, inkább visszaadjuk a tulajnak, ui kölcsönrouter! Majd nemsoká rápróbálok azért hátha, én is ilyen hülye vagyok, h ha a fene megesz, akkor is összehozom!
Am nincs másik router a hálóban! -
zolikaDB
veterán
Szia!
Volt itt egy Linksys is, gond nélkül ment!
A lényeg, h 3 böngésző van fent, de egyik sem képes megnyitni a konfig ablakot... Net se megy, semmi nem történik. HA kézzel írom be neki az IP-t, ami a PDF-ben van, a 192.164....-et, akkor kiírja, h hálózati kapcs, csatlakoztatva, de nincs net. -
zolikaDB
veterán
Hali mindnekinek!
Adott lenne egy ilyen router meg egy UPC net, de megosztani sem tudok vele. Eddig Linksys volt, azzal gond nélkül ment, a wifi-s net is. Ezzel semmi. Amikor automatikus az IP, akkor azt nem fogadja el az Explorer (ez valami 164-el kezdődik), nem jön be az SMC felhasználói felülete! Ha azt csinálom ,ami a PDF-ben van, azaz kézzel beállítom, 192.164 stb-re, akkor kiírja, h csatlakoztatva, de nincs net, és ismét nem jön be a user interface...
Mi a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest