- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Á, dehogy, csak siettem, s csak annyit akartam, h tudd, vettem az üzenetet! Ha ennyi baj van vele, inkább visszaadjuk a tulajnak, ui kölcsönrouter! Majd nemsoká rápróbálok azért hátha, én is ilyen hülye vagyok, h ha a fene megesz, akkor is összehozom!
Am nincs másik router a hálóban! -
zolikaDB
veterán
Szia!
Volt itt egy Linksys is, gond nélkül ment!
A lényeg, h 3 böngésző van fent, de egyik sem képes megnyitni a konfig ablakot... Net se megy, semmi nem történik. HA kézzel írom be neki az IP-t, ami a PDF-ben van, a 192.164....-et, akkor kiírja, h hálózati kapcs, csatlakoztatva, de nincs net. -
zolikaDB
veterán
Hali mindnekinek!
Adott lenne egy ilyen router meg egy UPC net, de megosztani sem tudok vele. Eddig Linksys volt, azzal gond nélkül ment, a wifi-s net is. Ezzel semmi. Amikor automatikus az IP, akkor azt nem fogadja el az Explorer (ez valami 164-el kezdődik), nem jön be az SMC felhasználói felülete! Ha azt csinálom ,ami a PDF-ben van, azaz kézzel beállítom, 192.164 stb-re, akkor kiírja, h csatlakoztatva, de nincs net, és ismét nem jön be a user interface...
Mi a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- DJI Osmo Pocket 3
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vegyél egy TP-linket, olcsó, mint a disznó, ez meg kuka. Nekünk egyáltalán nem hajlandó működni...