Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
zolikaDB #1889 üzenetére
Szia!
Na én nem vagyok egy nagy szakértö,lehet hülyesélgeket irok.
Ugy tudom hogy az UPC netet nem igazán birja ez router,sokan szenvedtek a beállitásával,de meg lehet csinálni.
Ami igazából furcsa hogy nem jön be egy böngészövel sem a konfig ablak.Nem lehezt hogy van másik router a hálozatodban? Mert akkor lehet hogy az is ugyan ezt az IPt használja és akkor nem tudsz belépni.Probáld meg ugy hogy a routertbe csak a összekötö kábelt dugd be és azt a gépbe de a WAN csatiba ne dugj semmit.Elméletileg akkor a 192.164.2.1 re be kell jönnie a konfig ablaknak,ha nem akkor hibás a router.Ha használt a router,akkor lehet az elözö tulaj átállitotta az IPt pont ugyan ilyen miatt.
Akkor probálkozz más IPvel
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest