Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
zolikaDB #1896 üzenetére
Nem.Egyszerüen csak megszünt létezni.Kábelon tudom pingelni,teljesen jó,de net semmi sem jön! Se kábelon,se wifin.
És ami a legfurcsább és végképp nem értem hogy a torrente kliens letöltése megy! Igaz valamivel kisebb sebességen,de még türhetö sebeséggel,de netezni meg MSNezni akkor sem lehet vele
Na akkor ez most hogy van????? -
Ghandi
aktív tag
válasz
zolikaDB #1896 üzenetére
Nem.Egyszerüen csak megszünt létezni.Kábelon tudom pingelni,teljesen jó,de net semmi sem jön! Se kábelon,se wifin.
És ami a legfurcsább és végképp nem értem hogy a torrente kliens letöltése megy! Igaz valamivel kisebb sebességen,de még türhetö sebeséggel,de netezni meg MSNezni akkor sem lehet vele
Na akkor ez most hogy van????? -
Ghandi
aktív tag
válasz
zolikaDB #1889 üzenetére
Szia!
Na én nem vagyok egy nagy szakértö,lehet hülyesélgeket irok.
Ugy tudom hogy az UPC netet nem igazán birja ez router,sokan szenvedtek a beállitásával,de meg lehet csinálni.
Ami igazából furcsa hogy nem jön be egy böngészövel sem a konfig ablak.Nem lehezt hogy van másik router a hálozatodban? Mert akkor lehet hogy az is ugyan ezt az IPt használja és akkor nem tudsz belépni.Probáld meg ugy hogy a routertbe csak a összekötö kábelt dugd be és azt a gépbe de a WAN csatiba ne dugj semmit.Elméletileg akkor a 192.164.2.1 re be kell jönnie a konfig ablaknak,ha nem akkor hibás a router.Ha használt a router,akkor lehet az elözö tulaj átállitotta az IPt pont ugyan ilyen miatt.
Akkor probálkozz más IPvel
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő