- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
zolikaDB #1896 üzenetére
Nem.Egyszerüen csak megszünt létezni.Kábelon tudom pingelni,teljesen jó,de net semmi sem jön! Se kábelon,se wifin.
És ami a legfurcsább és végképp nem értem hogy a torrente kliens letöltése megy! Igaz valamivel kisebb sebességen,de még türhetö sebeséggel,de netezni meg MSNezni akkor sem lehet vele
Na akkor ez most hogy van????? -
Ghandi
aktív tag
válasz
zolikaDB #1896 üzenetére
Nem.Egyszerüen csak megszünt létezni.Kábelon tudom pingelni,teljesen jó,de net semmi sem jön! Se kábelon,se wifin.
És ami a legfurcsább és végképp nem értem hogy a torrente kliens letöltése megy! Igaz valamivel kisebb sebességen,de még türhetö sebeséggel,de netezni meg MSNezni akkor sem lehet vele
Na akkor ez most hogy van????? -
Ghandi
aktív tag
válasz
zolikaDB #1889 üzenetére
Szia!
Na én nem vagyok egy nagy szakértö,lehet hülyesélgeket irok.
Ugy tudom hogy az UPC netet nem igazán birja ez router,sokan szenvedtek a beállitásával,de meg lehet csinálni.
Ami igazából furcsa hogy nem jön be egy böngészövel sem a konfig ablak.Nem lehezt hogy van másik router a hálozatodban? Mert akkor lehet hogy az is ugyan ezt az IPt használja és akkor nem tudsz belépni.Probáld meg ugy hogy a routertbe csak a összekötö kábelt dugd be és azt a gépbe de a WAN csatiba ne dugj semmit.Elméletileg akkor a 192.164.2.1 re be kell jönnie a konfig ablaknak,ha nem akkor hibás a router.Ha használt a router,akkor lehet az elözö tulaj átállitotta az IPt pont ugyan ilyen miatt.
Akkor probálkozz más IPvel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest