Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Szevasztok,
nekem ez a Routerem van: SMCWBR14-G2 EU 752.8576
Jelenleg az 1.02-es firware van rajta és gondom csak a DC és Torrent közbeni szakadás. Most néztem, hogy kint van az 1.09-es a gyártó honlapján. Van valakinek tapasztalata, hogy ez megoldja-e a szakadási problémát?
Köszi
-
sentinel
aktív tag
válasz
Akheron
üzenetére
Na pont ezért kérdezem. Akkor nem szórakozom vele. Marad a régi.
Valaki próbált már az SMC-nek írni??? Mert én igen és semmi válasz nem jött viszza. Nekem konkrétan akkor az volt a kérdésem, hogy ha be vagy kikapcsolom a wireless-t akkor az azt mutató led néha kialszik, néha nem.
Magyarán tosszul mutatja az állapotot.
Azt tudom, hogy a gyári firmware-val nem működött a MAC address szűrés. Erre a 1.02-es gyári megoldás volt.
Senkinek nincs ötlete, hogy miért szakadozhat torrent alatt? Öcsém Dlinkje is csinálja bár neki az FTP kapcsolatot szokta megszakítgatni
-
sentinel
aktív tag
A következő Routerem van:
SMCWBR14-G2 EU 752.8576
Most a gyári honlapról frissített 1.02-es Firmware van fent. Minden ok, kivéve, hogy sajnos torrent alatt szakadozik
Most nézem a gyári honlapom kijött az 1.06-os Firmware. [link]
Érdemes ezt feltennem, vagy csak rosszabb lesz? Tapasztalat van valakinek akinek ugyanilyen routere van?
Thx
[Szerkesztve] -
sentinel
aktív tag
SMCWBR14-GR EU (752.8576) routerem van.
Kérdéseim volnának:
1. Mondjátok már meg, hogy ehhez az 1.02-es firmware a legújabb? Az SMC honlapján ez van. Amiket meg Ti irogattok ide, azok most akkor honnan vannak? Ki csinálja, ha nem az SMC? Bocs, de nem értem
2. Nem érem el a két gépemet, csak IP cím alapján, holott a DHCP server be van kapcsolava. Néha IP alapján sem. Nem értem komolyan. Mit kellene még állítanom?
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450 S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest