Hirdetés
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
llamada
csendes tag
Edimax BR 6204Wg, 13e körül. Linux ''alapú'' fw-rel, QoS támogatással, nagyon rugalmas Wireless oldali támogatással, egyértelmű beállítások stb.
A fenti, kicsit korábbi vitához, hogy van-e a WBR14-G2-nek vagy a ''felhasználók''-nak van szériahibája én erősen a WBR14-G2-t hibáztatom. Többféle SOHO routert láttam idáig, de az a mennyiségű és jellegű probléma, amiw ezzel a jószággal előfordult, egy ismeretlen márkát már rég eltörölt volna a piacról. Az Smc egyszerűen fogta a régi smc wbr14 -et, amiből készített egy alacsonyabb gyártási költségű változtatot, de valahogy nem sikerült neki, pont.
tt az SPI and Anti DoS Protection ki legyen kapcsolva!!!!!!! (ne legyen benne pipa).
Na, az SPI kikapcsolásával meg bizonyos támadástipusokkal szemben gyakorlatilag védtelenné teszi a routert: a Stateful Packet Inspection nem mai találmány, a SOHO routerekben is évek óta használható funkció. Ha egy router ezzel nem működik, akkor meg kell fontolni, hogy mire jó. (Igaz, ettől még a wireless felé menő dhcp problémák pl. még mindig nem fognak megoldódni.)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Cypher7
tag
Ahogy Biga kolléga is írta hasonló kategória még a D-Link, Linksys, Netgear, Asus stb... Viszont ahogy hallottam ezekkel is vannak gondok.
Én most nézegettem egy bizonyos típust név szerint Tp-Link TL-WR542G [link]. Az ára igen kedvező(ha jól emlékszem akkor a misztrálba 10e Ft) és a specifikációja is jó. Ráadásul atheros chipset-el szerelt. Viszont az is igaz, hogy eddig szinte semmi információt nem sikerült össze gyűjtenem, hogy végül is milyen a készülék. De szerintem érdemes utána nézni, mert ár/tudás arányában eléggé jónak néz ki.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER INTEL I5 8500/16GB DDR4/GTX 1660Ti/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Eladó újszerű Trust Mantis GXT232 streaming mikrofon dobozában
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061107/wrt54gl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)