- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llamada
csendes tag
Edimax BR 6204Wg, 13e körül. Linux ''alapú'' fw-rel, QoS támogatással, nagyon rugalmas Wireless oldali támogatással, egyértelmű beállítások stb.
A fenti, kicsit korábbi vitához, hogy van-e a WBR14-G2-nek vagy a ''felhasználók''-nak van szériahibája én erősen a WBR14-G2-t hibáztatom. Többféle SOHO routert láttam idáig, de az a mennyiségű és jellegű probléma, amiw ezzel a jószággal előfordult, egy ismeretlen márkát már rég eltörölt volna a piacról. Az Smc egyszerűen fogta a régi smc wbr14 -et, amiből készített egy alacsonyabb gyártási költségű változtatot, de valahogy nem sikerült neki, pont.
tt az SPI and Anti DoS Protection ki legyen kapcsolva!!!!!!! (ne legyen benne pipa).
Na, az SPI kikapcsolásával meg bizonyos támadástipusokkal szemben gyakorlatilag védtelenné teszi a routert: a Stateful Packet Inspection nem mai találmány, a SOHO routerekben is évek óta használható funkció. Ha egy router ezzel nem működik, akkor meg kell fontolni, hogy mire jó. (Igaz, ettől még a wireless felé menő dhcp problémák pl. még mindig nem fognak megoldódni.)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Cypher7
tag
Ahogy Biga kolléga is írta hasonló kategória még a D-Link, Linksys, Netgear, Asus stb... Viszont ahogy hallottam ezekkel is vannak gondok.
Én most nézegettem egy bizonyos típust név szerint Tp-Link TL-WR542G [link]. Az ára igen kedvező(ha jól emlékszem akkor a misztrálba 10e Ft) és a specifikációja is jó. Ráadásul atheros chipset-el szerelt. Viszont az is igaz, hogy eddig szinte semmi információt nem sikerült össze gyűjtenem, hogy végül is milyen a készülék. De szerintem érdemes utána nézni, mert ár/tudás arányában eléggé jónak néz ki.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA + 1ÉV GAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- XIAOMI Mop 2 Pro+ robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest