Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
Victor-y
üzenetére
Ott nem is fogod
kifutott széria! Jó router csak egy gond van vel hogy 11 megabites! ezzel 10 perce szembesültem! Ugyhogy nem tudom mi lesz! van az smctől egy wbr14t-g! erről is hallottam jókat meg rosszakat! szval inkább ráfizetek ha lesz lhetőség és kérek egy másik márkát! De majd kiderül estére tudok írni hogy mit hogyan sikerült! -
ezekiel
aktív tag
válasz
Victor-y
üzenetére
Azám kérlek a firmware az agusztusi!
Azon gondolkodtam hiogy ha megtudom dumállni az eladókkal akkor egy wbr7004 esre kicseréltetem! persze ha belemennek! Azt írják megbizható kettő meg ugyanabban az árban van most mint amennyiért vettem egy hónapja ezt a szart! elnézést a router fikázásért! de olvashatáttok hogy mennyi mindent meg illetve kipróbáltam vele! Szart nem értek az erőfeszítéseim! Szoval nagyon felb......a az agyamat! ilyen tiusut vissza akarnak adni nekem akkor én is visszadom helyből! nekik hogy akkor ba.......tok meg! és a lóvét inkább!
nah ha fejlemény van írok mindenképp! nem akarom hogy mindenki szivjonezzel a routerrel!
jah még valami! Ha mostanában jártatok az smc honlapján, és probáltatok letölteni valamit ehhez a routerhez és mikor megkérdezi a part numbert illetve mikor kilehet választani sehol nincs már ez a szám sorozat: 752.8576
Szval elég érdekes!
Új hozzászólás Aktív témák
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kifutott széria! Jó router csak egy gond van vel hogy 11 megabites! ezzel 10 perce szembesültem! Ugyhogy nem tudom mi lesz! van az smctől egy wbr14t-g! erről is hallottam jókat meg rosszakat! szval inkább ráfizetek ha lesz lhetőség és kérek egy másik márkát! De majd kiderül estére tudok írni hogy mit hogyan sikerült!