- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
Victor-y #333 üzenetére
Ott nem is fogod
kifutott széria! Jó router csak egy gond van vel hogy 11 megabites! ezzel 10 perce szembesültem! Ugyhogy nem tudom mi lesz! van az smctől egy wbr14t-g! erről is hallottam jókat meg rosszakat! szval inkább ráfizetek ha lesz lhetőség és kérek egy másik márkát! De majd kiderül estére tudok írni hogy mit hogyan sikerült!
-
ezekiel
aktív tag
válasz
Victor-y #331 üzenetére
Azám kérlek a firmware az agusztusi!
Azon gondolkodtam hiogy ha megtudom dumállni az eladókkal akkor egy wbr7004 esre kicseréltetem! persze ha belemennek! Azt írják megbizható kettő meg ugyanabban az árban van most mint amennyiért vettem egy hónapja ezt a szart! elnézést a router fikázásért! de olvashatáttok hogy mennyi mindent meg illetve kipróbáltam vele! Szart nem értek az erőfeszítéseim! Szoval nagyon felb......a az agyamat! ilyen tiusut vissza akarnak adni nekem akkor én is visszadom helyből! nekik hogy akkor ba.......tok meg! és a lóvét inkább!
nah ha fejlemény van írok mindenképp! nem akarom hogy mindenki szivjonezzel a routerrel!
jah még valami! Ha mostanában jártatok az smc honlapján, és probáltatok letölteni valamit ehhez a routerhez és mikor megkérdezi a part numbert illetve mikor kilehet választani sehol nincs már ez a szám sorozat: 752.8576
Szval elég érdekes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged