Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Nem tudtak arra vmi megoldást, hogy az miért lehet, hogy ha egy gép kapcsolódik a routerhez akkor minden rendben, max sávszéllel jön minden, de ha még egy gép kapcsolódik akkor egyből elkezd szakadozni a net.
Tudom jópár embernél így van, de ott egygépnél is szakadozik? -
Tottu
senior tag
-
Tottu
senior tag
Habár nálunk úgy van hogy ha megszakad a net akkor a router-hez se tudunk csatlakozni. Ha most ezt a DNS-es dolgot megcsináljuk akkor ez a gond is megfog oldódni vagy erre vmi más megoldás van?
-
Tottu
senior tag
Most olvasgatom hogy az örökös net megszakadáson segített a manuális DNS megadás. Most azokat a DNS-eket kell beírni az elsődlegeshez és a másodlagoshoz is amit a router kiír?
-
Tottu
senior tag
Hi all!
Mink is most ruháztunk be egy ilyen SMC routerre, de nekem is vannak problémáim vele. Első sorban az hogy mindig megszakad vele az internet. Nem tudom mit csinál mert amikor megszakad a net akkor még a routert se tudom elérni. Próbáltuk ujraindítani a routert ami sikerült is csak utána megint nagyon lassan akart csatlakozni a routerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- BestBuy topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest