Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Pendrive probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
Victor-y
üzenetére
Ott nem is fogod
kifutott széria! Jó router csak egy gond van vel hogy 11 megabites! ezzel 10 perce szembesültem! Ugyhogy nem tudom mi lesz! van az smctől egy wbr14t-g! erről is hallottam jókat meg rosszakat! szval inkább ráfizetek ha lesz lhetőség és kérek egy másik márkát! De majd kiderül estére tudok írni hogy mit hogyan sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Formula-1
- Macska topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kifutott széria! Jó router csak egy gond van vel hogy 11 megabites! ezzel 10 perce szembesültem! Ugyhogy nem tudom mi lesz! van az smctől egy wbr14t-g! erről is hallottam jókat meg rosszakat! szval inkább ráfizetek ha lesz lhetőség és kérek egy másik márkát! De majd kiderül estére tudok írni hogy mit hogyan sikerült!