Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
Victor-y #331 üzenetére
Azám kérlek a firmware az agusztusi!
Azon gondolkodtam hiogy ha megtudom dumállni az eladókkal akkor egy wbr7004 esre kicseréltetem! persze ha belemennek! Azt írják megbizható kettő meg ugyanabban az árban van most mint amennyiért vettem egy hónapja ezt a szart! elnézést a router fikázásért! de olvashatáttok hogy mennyi mindent meg illetve kipróbáltam vele! Szart nem értek az erőfeszítéseim! Szoval nagyon felb......a az agyamat! ilyen tiusut vissza akarnak adni nekem akkor én is visszadom helyből! nekik hogy akkor ba.......tok meg! és a lóvét inkább!
nah ha fejlemény van írok mindenképp! nem akarom hogy mindenki szivjonezzel a routerrel!
jah még valami! Ha mostanában jártatok az smc honlapján, és probáltatok letölteni valamit ehhez a routerhez és mikor megkérdezi a part numbert illetve mikor kilehet választani sehol nincs már ez a szám sorozat: 752.8576
Szval elég érdekes!
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Apple watch Ultra 2 2026.08.19. Apple jótállás
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest