Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Eltűnt a fél internet!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
válasz
Victor-y
üzenetére
Azám kérlek a firmware az agusztusi!
Azon gondolkodtam hiogy ha megtudom dumállni az eladókkal akkor egy wbr7004 esre kicseréltetem! persze ha belemennek! Azt írják megbizható kettő meg ugyanabban az árban van most mint amennyiért vettem egy hónapja ezt a szart! elnézést a router fikázásért! de olvashatáttok hogy mennyi mindent meg illetve kipróbáltam vele! Szart nem értek az erőfeszítéseim! Szoval nagyon felb......a az agyamat! ilyen tiusut vissza akarnak adni nekem akkor én is visszadom helyből! nekik hogy akkor ba.......tok meg! és a lóvét inkább!
nah ha fejlemény van írok mindenképp! nem akarom hogy mindenki szivjonezzel a routerrel!
jah még valami! Ha mostanában jártatok az smc honlapján, és probáltatok letölteni valamit ehhez a routerhez és mikor megkérdezi a part numbert illetve mikor kilehet választani sehol nincs már ez a szám sorozat: 752.8576
Szval elég érdekes!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest