- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Azt tegyük hozzá, hogy a v1.6 a v1-es WBR14G2-höz van, a v2-es modellhez az augusztusi 1.02-es verziójú az utolsó. Királyság, három hete stabil a cucc...
Azt nem igazán értem, miért álltak le az előző WBR14G modellel.Vagyis jó, hogy költségcsökkentés, új modellek, stb, de két példányt használok összebridge-elve, és legalább fél éve nem nyúltam hozzájuk...
Volt egy korábbi hozzászólás, hogy kábellel, vagy vezeték nélkül érdemes frissíteni. Én így is, úgy is frissítettem a hozzám kerülő darabokat. Ami biztos, hogy a kütyü el sem kezdi a frissítést, amíg teljes bizonyossággal, hibamentesen meg nem érkezett a firmware és csak ezután kezdi a flash-elést. IMHO kizárt, hogy wireless úton történt upgrade során csak azért menjen tönkre, mert nem vezetéken keresztül lett feltöltve a firmware.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgatós találkozó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest