- Gaming notebook topik
- Hardverkemping június végén
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Azt tegyük hozzá, hogy a v1.6 a v1-es WBR14G2-höz van, a v2-es modellhez az augusztusi 1.02-es verziójú az utolsó. Királyság, három hete stabil a cucc...
Azt nem igazán értem, miért álltak le az előző WBR14G modellel.Vagyis jó, hogy költségcsökkentés, új modellek, stb, de két példányt használok összebridge-elve, és legalább fél éve nem nyúltam hozzájuk...
Volt egy korábbi hozzászólás, hogy kábellel, vagy vezeték nélkül érdemes frissíteni. Én így is, úgy is frissítettem a hozzám kerülő darabokat. Ami biztos, hogy a kütyü el sem kezdi a frissítést, amíg teljes bizonyossággal, hibamentesen meg nem érkezett a firmware és csak ezután kezdi a flash-elést. IMHO kizárt, hogy wireless úton történt upgrade során csak azért menjen tönkre, mert nem vezetéken keresztül lett feltöltve a firmware.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged