Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vasárnap óta vagyok tulaja egy G2V2-es darabnak és mivel szinte azonnal az összes ebben a topicban említett problémát produkálta rájöttem hogy megint elöbb kellett volna olvasgatnom aztán költenem. De a helyzet mésgsem ilyen siralmas mivel most már stabilan 2 napja gond nélkül megy a cucc. megosztom a tapaszatlataiamt hátha valakinek segít.
Az alap net szakadozás problémát megoldotta a DNS beállítása a hálózati kapcsolatokra
de a DC még ekkor sem kornyikált valami szépen. Feltettem az 1.02 firmware-t amitől nálam semmi nem lett jobb sőt.... Most az 1.01 van fent. A router tűzfalán kikapcsoltam a Anti-DoS-t így már akkor sem fexik le ha a DC-ben keresek. A wifi kapcsolat WPA2 -re és only 11g-re van állítva így már azzal sincs gondom. Feltettem a Cfosspeed-et is ami nem tudom segített e valamiben mindenesetre úgy látom ártani nem használ.
Szóval nekem a fentiek szerint így jelenleg minden ok. Nem találtam ki semmi újat mindent amit csináltam itt olvasott hozzászolások alapján tettem amiért köszönet az emberkéknek akik írták.(most neveket nem írok mer lusta vagyok utánna nézni:)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest