Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vasárnap óta vagyok tulaja egy G2V2-es darabnak és mivel szinte azonnal az összes ebben a topicban említett problémát produkálta rájöttem hogy megint elöbb kellett volna olvasgatnom aztán költenem. De a helyzet mésgsem ilyen siralmas mivel most már stabilan 2 napja gond nélkül megy a cucc. megosztom a tapaszatlataiamt hátha valakinek segít.
Az alap net szakadozás problémát megoldotta a DNS beállítása a hálózati kapcsolatokra
de a DC még ekkor sem kornyikált valami szépen. Feltettem az 1.02 firmware-t amitől nálam semmi nem lett jobb sőt.... Most az 1.01 van fent. A router tűzfalán kikapcsoltam a Anti-DoS-t így már akkor sem fexik le ha a DC-ben keresek. A wifi kapcsolat WPA2 -re és only 11g-re van állítva így már azzal sincs gondom. Feltettem a Cfosspeed-et is ami nem tudom segített e valamiben mindenesetre úgy látom ártani nem használ.
Szóval nekem a fentiek szerint így jelenleg minden ok. Nem találtam ki semmi újat mindent amit csináltam itt olvasott hozzászolások alapján tettem amiért köszönet az emberkéknek akik írták.(most neveket nem írok mer lusta vagyok utánna nézni:
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)