Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vasárnap óta vagyok tulaja egy G2V2-es darabnak és mivel szinte azonnal az összes ebben a topicban említett problémát produkálta rájöttem hogy megint elöbb kellett volna olvasgatnom aztán költenem. De a helyzet mésgsem ilyen siralmas mivel most már stabilan 2 napja gond nélkül megy a cucc. megosztom a tapaszatlataiamt hátha valakinek segít.
Az alap net szakadozás problémát megoldotta a DNS beállítása a hálózati kapcsolatokra
de a DC még ekkor sem kornyikált valami szépen. Feltettem az 1.02 firmware-t amitől nálam semmi nem lett jobb sőt.... Most az 1.01 van fent. A router tűzfalán kikapcsoltam a Anti-DoS-t így már akkor sem fexik le ha a DC-ben keresek. A wifi kapcsolat WPA2 -re és only 11g-re van állítva így már azzal sincs gondom. Feltettem a Cfosspeed-et is ami nem tudom segített e valamiben mindenesetre úgy látom ártani nem használ.
Szóval nekem a fentiek szerint így jelenleg minden ok. Nem találtam ki semmi újat mindent amit csináltam itt olvasott hozzászolások alapján tettem amiért köszönet az emberkéknek akik írták.(most neveket nem írok mer lusta vagyok utánna nézni:
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenMediaVault
- Gaming notebook topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)