Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
MateusAMD
csendes tag
Üdv!
Nekem is a fent nevezett, routerem van vadonat új, megy is, minden pöpec, csak van egy olyan bajom, ami talán minden routernél megesne. A következő.
Mivel én nem modemet dugok a wan portjába, hanem egy wifi klienset ami szépen veszi is a jelet, ezért nekem ''visszafele'' is szükségem van a hálózatra. ha egy switc-et használok, elérem a többi gépet is amik a az ''adó''-nál vannak. de ha routert használok, akkor csak a net van megosztva, az adó acces pointnál lévő gépek, amik kb 300 m-re vannak nem jelennek meg a tartományban. Vagyis a helyi hálózatot igy nem lehet használni. Pedig igazából az a poénaz egészben. Nem éri el a Kliensprogram sem a Kliens-et. Router nélkül, a net nem megosztható.
Hogy tudom én ezt ezzel az SMC-vel megoldani? Ugye meglehet???
Lécci,léci,lécciMondjátok, hogy meglehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest