Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MateusAMD
csendes tag
Üdv!
Nekem is a fent nevezett, routerem van vadonat új, megy is, minden pöpec, csak van egy olyan bajom, ami talán minden routernél megesne. A következő.
Mivel én nem modemet dugok a wan portjába, hanem egy wifi klienset ami szépen veszi is a jelet, ezért nekem ''visszafele'' is szükségem van a hálózatra. ha egy switc-et használok, elérem a többi gépet is amik a az ''adó''-nál vannak. de ha routert használok, akkor csak a net van megosztva, az adó acces pointnál lévő gépek, amik kb 300 m-re vannak nem jelennek meg a tartományban. Vagyis a helyi hálózatot igy nem lehet használni. Pedig igazából az a poén
az egészben. Nem éri el a Kliensprogram sem a Kliens-et. Router nélkül, a net nem megosztható.
Hogy tudom én ezt ezzel az SMC-vel megoldani? Ugye meglehet???
Lécci,léci,lécci
Mondjátok, hogy meglehet 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az egészben. Nem éri el a Kliensprogram sem a Kliens-et. Router nélkül, a net nem megosztható.