Új hozzászólás Aktív témák
-
MateusAMD
csendes tag
Üdv!
Nekem is a fent nevezett, routerem van vadonat új, megy is, minden pöpec, csak van egy olyan bajom, ami talán minden routernél megesne. A következő.
Mivel én nem modemet dugok a wan portjába, hanem egy wifi klienset ami szépen veszi is a jelet, ezért nekem ''visszafele'' is szükségem van a hálózatra. ha egy switc-et használok, elérem a többi gépet is amik a az ''adó''-nál vannak. de ha routert használok, akkor csak a net van megosztva, az adó acces pointnál lévő gépek, amik kb 300 m-re vannak nem jelennek meg a tartományban. Vagyis a helyi hálózatot igy nem lehet használni. Pedig igazából az a poénaz egészben. Nem éri el a Kliensprogram sem a Kliens-et. Router nélkül, a net nem megosztható.
Hogy tudom én ezt ezzel az SMC-vel megoldani? Ugye meglehet???
Lécci,léci,lécciMondjátok, hogy meglehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest