Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Megmondom őszintén, kicsit utánanéztem, hogy hasonló árkategóriában mit lehet kapni, mert ha lesz rá pénzem, én is ki fogom vágni a fenébe ezt a sz*ros SMC-t, ha nem lehet végre normális működésre bírni. Eredetileg nem ilyet akartam venni, mert volt már vele rossz tapasztalatom, de sajnos hirtelen kellett a cucc, és ez volt elérhető normális áron. Így utólag már nagyon bánom...
15000 forint környékén a Linksys WRT54GL routert láttam jó ajánlatnak. Ahogy észrevettem, elégedettek a tulajdonosok, van rá nem hivatalos firmware is, de ezeknek bővebben utána tudsz nézni itt:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=358389
Az SMC-vel leginkább amúgy az a bajom, hogy nem stabilan sz*r, hanem állandóan változik, hogy mennyire megbízható. Néha hetekig megy minden különösebb gond nélkül, máskor meg napokon keresztül csak szenvedek vele, hogy ne dobáljon le, meg ne lassuljon be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Vírusirtó topic
- Arc Raiders
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
15000 forint környékén a Linksys WRT54GL routert láttam jó ajánlatnak. Ahogy észrevettem, elégedettek a tulajdonosok, van rá nem hivatalos firmware is, de ezeknek bővebben utána tudsz nézni itt: