Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Kb úgy három hónapja vettem egy ilyen routert. Jó, oké, baromi nehezen tudtam megcsinálni, hogy apám is tudjon netezni lent , én meg itt fent. De megcsináltam, és soha nem szakadt vagy ilyesmi. Problémám nem volt ilyen téren. De ma (és nem tudom, hogy összefüggésben van-e) szóval próbáltunk volna mobillal wi-fizni a routeren keresztül de egyszerűen nem ment. Aztán egyszercsak meghülyült a router. Most már biztos vagyok hogy a router hülyült be és nem a netemmel van baj, mert azt csinálja, hogy nagy nehezen felkapcsolódom a netre a routerrel, kb úgy 1 percig betölt minden oldalt, aztán egyszercsak többet már nem! Nem csinál semmit. Akkor lekapcsolódom, és akkor már nem tudok újra felcsatizni 678-as hibát ír ki. Ha újraindítom a gépet, akkor nagy nehezen megint felmegy, de csak néhány percre. Most a routert hálózattalanítottam, most csak sima adsl modemen keresztül netezek immáron 30 perce hiba nélkül!!!!
Légyszives valaki segítsen nekem!
Már többször próbáltam azt, hogy kihúzomtam az adapterét, illetve többször telepítettem is az SMC adminból.............. de most ez sem segít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest