Új hozzászólás Aktív témák

• verser233

senior tag

Sziasztok!

Kb úgy három hónapja vettem egy ilyen routert. Jó, oké, baromi nehezen tudtam megcsinálni, hogy apám is tudjon netezni lent , én meg itt fent. De megcsináltam, és soha nem szakadt vagy ilyesmi. Problémám nem volt ilyen téren. De ma (és nem tudom, hogy összefüggésben van-e) szóval próbáltunk volna mobillal wi-fizni a routeren keresztül de egyszerűen nem ment. Aztán egyszercsak meghülyült a router. Most már biztos vagyok hogy a router hülyült be és nem a netemmel van baj, mert azt csinálja, hogy nagy nehezen felkapcsolódom a netre a routerrel, kb úgy 1 percig betölt minden oldalt, aztán egyszercsak többet már nem! Nem csinál semmit. Akkor lekapcsolódom, és akkor már nem tudok újra felcsatizni 678-as hibát ír ki. Ha újraindítom a gépet, akkor nagy nehezen megint felmegy, de csak néhány percre. Most a routert hálózattalanítottam, most csak sima adsl modemen keresztül netezek immáron 30 perce hiba nélkül!!!!

Légyszives valaki segítsen nekem!

Már többször próbáltam azt, hogy kihúzomtam az adapterét, illetve többször telepítettem is az SMC adminból.............. de most ez sem segít...

Új hozzászólás Aktív témák