- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Kb úgy három hónapja vettem egy ilyen routert. Jó, oké, baromi nehezen tudtam megcsinálni, hogy apám is tudjon netezni lent , én meg itt fent. De megcsináltam, és soha nem szakadt vagy ilyesmi. Problémám nem volt ilyen téren. De ma (és nem tudom, hogy összefüggésben van-e) szóval próbáltunk volna mobillal wi-fizni a routeren keresztül de egyszerűen nem ment. Aztán egyszercsak meghülyült a router. Most már biztos vagyok hogy a router hülyült be és nem a netemmel van baj, mert azt csinálja, hogy nagy nehezen felkapcsolódom a netre a routerrel, kb úgy 1 percig betölt minden oldalt, aztán egyszercsak többet már nem! Nem csinál semmit. Akkor lekapcsolódom, és akkor már nem tudok újra felcsatizni 678-as hibát ír ki. Ha újraindítom a gépet, akkor nagy nehezen megint felmegy, de csak néhány percre. Most a routert hálózattalanítottam, most csak sima adsl modemen keresztül netezek immáron 30 perce hiba nélkül!!!!
Légyszives valaki segítsen nekem!
Már többször próbáltam azt, hogy kihúzomtam az adapterét, illetve többször telepítettem is az SMC adminból.............. de most ez sem segít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest