Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini-ITX
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Kb úgy három hónapja vettem egy ilyen routert. Jó, oké, baromi nehezen tudtam megcsinálni, hogy apám is tudjon netezni lent , én meg itt fent. De megcsináltam, és soha nem szakadt vagy ilyesmi. Problémám nem volt ilyen téren. De ma (és nem tudom, hogy összefüggésben van-e) szóval próbáltunk volna mobillal wi-fizni a routeren keresztül de egyszerűen nem ment. Aztán egyszercsak meghülyült a router. Most már biztos vagyok hogy a router hülyült be és nem a netemmel van baj, mert azt csinálja, hogy nagy nehezen felkapcsolódom a netre a routerrel, kb úgy 1 percig betölt minden oldalt, aztán egyszercsak többet már nem! Nem csinál semmit. Akkor lekapcsolódom, és akkor már nem tudok újra felcsatizni 678-as hibát ír ki. Ha újraindítom a gépet, akkor nagy nehezen megint felmegy, de csak néhány percre. Most a routert hálózattalanítottam, most csak sima adsl modemen keresztül netezek immáron 30 perce hiba nélkül!!!!
Légyszives valaki segítsen nekem!
Már többször próbáltam azt, hogy kihúzomtam az adapterét, illetve többször telepítettem is az SMC adminból.............. de most ez sem segít... -
verser233
senior tag
Sziasztok!
TEgnapelőtt vettünk egy ilyen routert. A Netet sikerült beállítani rajta tökéletesen, így apám laptopján is van net meg nálam a pc-n is.
' napja kínlódok azzal, hogy így a két gép közt tudjak másolgatni, de egyszerűen nem megy!!! Megosztásom is van mindkét gépen a munkacsoport nevek azonosak de a gépnevek természetesen különböznek. És mindig csak a saját megosztását találja meg pl. PC neve mondjuk jimi
beírom hogy: \\jimi\ww (ww a megosztásom) akkor megtalálja! De ha a laptopon írom be ugyanezt akkor már nem találja meg a gépemet!
Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest