Hirdetés
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Mini-ITX
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertike
csendes tag
Most komolyan, mit vártok?
Én 14000 ft ért vettem, úgy, hogy még egy usb-s wlan stick is volt mellette. Igazán olcsó volt. Nekem is szarakodott. Feltettem az új firmware-t, továbbá is dobált, szakadt a vonal. Vissza állítottam a gyári beállításokra és a PPPoE-t úgy hogy keep session legyen. Azóta megy szakadás nélkül. Tűzfal bekapcsolva.Annyi , hogy az utorrentet be kell állítani 50 kapcsolat alá. Így az msn sem fog szaggatni. Max nem fogok 100 torrentet tölteni egyszerre. Valljuk be, aki tölteni, ftpz-ni meg mindent akar az szánjon már rá minimum 20 ezret... ha wlan-t is akar. Ha nem akkor meg ott van a VBR7004. Az tökéletes ezekre is..
Nem tudom mit vártok a mai világban 14ezer forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest