Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos itt vagyok
RAM kiszedés nem segített, HDD lehúzás nem segített
Viszont sikerült egy csomó időt eltökölnöm azzal, hogy az egyik memóriát az Istennek sem bírtam visszarakni
Egyébként valami még eszembe jutott: ugyancsak google-ön olvastam azt, hogy a kt266 chipsettel van valami. Na most nekem az van. Lehet, hogy itt van a probléma gyökere? (vagy mondjam úgy: root-ja
)
Viszont 2 dolog egyértelművé vált számomra:
1. Írtózatosan koszos a gép belülről
2. Le kell mondanom a Slack-ról
Nekem ugyanis nagyon úgy fest, hogy hardver kompatibilitási hibáról van szó. Viszont se pénzem, se kedvem nincs kicserélni a gépet a Slack miatt. Viszont akkor visszatértünk a kezdetekhez: milyen linuxot? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
RAM kiszedés nem segített, HDD lehúzás nem segített
Egyébként valami még eszembe jutott: ugyancsak google-ön olvastam azt, hogy a kt266 chipsettel van valami. Na most nekem az van. Lehet, hogy itt van a probléma gyökere? (vagy mondjam úgy: root-ja
)