Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos itt vagyok
RAM kiszedés nem segített, HDD lehúzás nem segített
Viszont sikerült egy csomó időt eltökölnöm azzal, hogy az egyik memóriát az Istennek sem bírtam visszarakni
Egyébként valami még eszembe jutott: ugyancsak google-ön olvastam azt, hogy a kt266 chipsettel van valami. Na most nekem az van. Lehet, hogy itt van a probléma gyökere? (vagy mondjam úgy: root-ja
)
Viszont 2 dolog egyértelművé vált számomra:
1. Írtózatosan koszos a gép belülről
2. Le kell mondanom a Slack-ról
Nekem ugyanis nagyon úgy fest, hogy hardver kompatibilitási hibáról van szó. Viszont se pénzem, se kedvem nincs kicserélni a gépet a Slack miatt. Viszont akkor visszatértünk a kezdetekhez: milyen linuxot? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
RAM kiszedés nem segített, HDD lehúzás nem segített
Egyébként valami még eszembe jutott: ugyancsak google-ön olvastam azt, hogy a kt266 chipsettel van valami. Na most nekem az van. Lehet, hogy itt van a probléma gyökere? (vagy mondjam úgy: root-ja
)